Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/funeralofdarkangel

Marketing

†...Killing romance...†

Valentinovo... čestitam ga svima poput MENE.. koji ga preziru i ...mrze sve te proklete komunističko crvene "ljubavne" simbole... živjeli vi meni..

Uvijek se pitam: Koja li je simbolika ljubavi ako se sjetiš voljenoj osobi kupiti poklon samo za valentinovo?!?! haloooo?!?

obesite se... heheheadbang
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ako ste ikada gledali film "Don Juan de Marco".. znat ćete što je ljubav.. ja sam ga gledala više puta.. i to dok sam bila sretno zaljubljena.. i shvatila sam poantu onoga:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Što je sveto?
Što čini duh?
Za što vrijedi živjeti?
Za što vrijedi umrijeti?

Samo je jedan odgovor: LJUBAV..


To mi ima smisla.. ali sad kad sam sama to me deprimira.. a još više što se riječ "ljubav" ponižava tako glupim danom kao što je valentinovo... Ljudi... pa nije sve u kupovanju!!!

U posljednje vrijeme "ljubav" mi je nekako postala presladunjava riječ..za nekaj tak važno.. Ljudi je koriste olako, a ni ne znaju što njome žele reći..Najčešće pokušavaju zadržati osobu koju "vole".. iskupiti se za nešto... I tako je od jedne duboko emotivne riječi nastala otrcana fraza "volim te" koja se koristi kad se uopće to ni ne osjeća..

U ovom svijetu punom zamršenih osjećaja i nemorala ljubav tražimo na svim mogućim mjestima.. a nismo ni svjesni da samo žudimo za nečim.. jer smo sami i očajni i jer nam treba netko da nas razumije, naša druga polovica..
Potrebno nam je više strasti, dodira... što je daleko od sladunjavih ljubavnih izjava i srcolikih poklona kojima se obilježava dan zaljubljenih.. eh da... neznam kaj sam svim tim htjela reći.. al valjda najviše ono kaj meni treba..

Ljubav je tuga, bol, patnja, razočaranje.. a ako niste spremni patiti, za ljubav živjeti i umrijeti.. nemojte ni voljeti...

Finally my day is HALLOWEEN!!!! hehehehehe i dan MRTVIH!!!!


I evo pjesme koja me maloprije probudila iz sna, pa sam ju morala napisati:


BLOODY DREAM

Razodjevena noćas u pustoši svojih iluzija,
umirem za tvojim dodirom..
Tijelo se raspada od užitka.

Prodireš kroza me svojim ledenim pogledom,
tamo dokle još nitko dosad nije dopro,
ti me miluješ.

I tečeš mojim venama poput otrova,
dolaziš do srca i ideš dalje..
Škakljaš me po usnama.

Vrela i mokra budim se ujutro,
u postelji punoj perja..
Previše sam grebala.


Posvećeno nekomu
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 14.02.2007. u 03:30 sati.