Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bolji

Marketing

POGREB…VJENČANJE…ROĐENJE…??!!!!



OSIJEK - ODRŽAN JE PRVI SAJAM VJENČANJA
Image Hosted by ImageShack.us
U nedjelju je završen prvi Sajam vjenčanja u Osijeku. Nekako kao da sve ide drukčijim redoslijedom nego što je to u životu.
Prošle godine pokrenut je sajam pogrebne opreme i svi su rekli: Ovo je bizarni sajam….izgleda da je ljude ipak strah od smrti i ne vole o tome razmišljati, a kamoli svu tu opremu gledati.
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Možda su zato ove godine organizatori pokrenuli sajam vjenčanja. Posjetio sam ga sa još oko 11999 posjetitelja. Izlagači su se odazvali. Bilo ih je oko 70 – tak.
Pokušao sam naći i neke mladence…nisam ih vidio. Posjetitelji su gledali u torte, vjenčanice, odjeću, make up za vjenčanje, zgodne mlade djevojke koje glume mlade, ponekog kuhara, velike automobile za iznajmljivanje, zlato,…svega je tu bilo.
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Samo je trebalo skupiti novce i naći par koji je spreman vjenčati se. E to je bilo teže….
Atmosfera je bila prijatna, nije nedostajalo osmijeha i poljubaca….
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
A buduće mlade su okružile jedinog muškog kuhara...što im je savjetovao nisam čuo. ali sam zato vidio ove lijepe ukrase za torte, umalo da ih probam.

IZDVAJAM

Kao da je počela priprema za iduću godinu…možda organizatori tada krenu sa sajmom beba…rođenja. Mi smo to malo okrenuli..pogreb, vjenčanje pa rođenje. Tako je ljepše.
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Zato vas pozivam da dođete u Osijek i odaberete odgovarajući sajam. Ja znam na koji neću, a vi ćete vjerojatno znati na koji ćete ići.


Post je objavljen 13.02.2007. u 22:55 sati.