Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/poshtar

Marketing

Četrnajst februara!

Etoga, nadilazi još jedan veliki i svjetski dan, The Valentines Day, popularno znan još kao Dan Zaljubljenih, čiji je začetnik ('ajmo tako reć) Sveti Valentin (2.st.p.Kr), na čijem je grobnom spomeniku zapisano "San Valentino, il patrono dell' amore", gdje izvorno možemo uvidjeti da je Kult Ljubavi potekao upravo od njega samog.

Danas, mnogi kažu da je to postao više kao nekakav Trend, komercijalističkog značenja kojem mediji pridodaju velike važnosti, al to je više iz ekonomskih razloga.. (kradu nam srca..mouthwash..)

Manifestirati Valentinovo kao jedan komercijalistički trend... hm, zapitam se?!
Ja bih prije dao zaključka tome da je to samo mišljenje ljudi koji trenutno nisu zaljubljeni, ili su nekad davno pokušali slaviti taj dan, ali im nije ishodilo uspijehom pa sada nasilu sude, ili možda to samo mišljenje mase i pojedinaca koji manipuliraju njome, koji u prolazu dolaze pod utjecaj već navedenih medija te zbog toga stvaraju sebi krivo mišljenje o Danu Zaljubljenih(...).

Ali ajde, trebali su i Zaljubljenima /ljubavi samoj/ posvetit barem jedan dan u godini, kad će svi zanemarit svakidašnje obveze i stavit u prvi plan svoje voljene, te kupit im nešto lijepo i simbolično, iako nemoramo svi nužno kupovati voljenima skupe poklone...
ako nemaš para,
pokloni Ljubav! (headbang) ccc

Zato ću ja da dam ljubav!

Mislim, barem nam ljubavi ne manjka, svagdje na prodavanje - sve za lovu...

wave






Post je objavljen 13.02.2007. u 20:12 sati.