Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

U subotu u Virovitici humanitarna akcija “Želim život”

Na Trgu kralja Tomislava od 10 do 16 sati, u subotu 17. veljače, održati će se humanitarna akcija “Želim život”, koja je posvećena želji prerano umrle mlade novinarke Vjesnika Ane Rukavine da se u Republici Hrvatskoj unaprijedi postojeći hrvatski registar donora koštane srži i izgradnju banke matičnih stanica i osnuje banke umbilikalne krvi dostupna svim građanima.

zivot


O tome je na današnjem Kolegiju načelnika I gradonačelnika Virovitičko – podravske županije, govorila ravnateljica Opće bolnice Virovitica, dr. Ana Bajer Feketić.
Humanitarna akcija “Želim život” posvećena je želji prerano umrle mlade novinarke Vjesnika Ane Rukavine da se u Republici Hrvatskoj unaprijedi postojeći hrvatski registar donora koštane srži i izgradnju banke matičnih stanica i osnuje banke umbilikalne krvi dostupna svim građanima.
Inače, Hrvatska je u listopadu 2006.godine imala registar darivatelja koštane srži sa 154 člana, ali nije imala banku matičnih stanica. Danas se njihov broj procjenjuje na oko 7000.
S tom svrhom u osnivanju je Zaklada 'Ana Rukavina' čiji su osnivači Anina obitelj, Hrvatska udruga leukemija i limfomi i Anina matična kuća Vjesnik.
ViroviticaOnline
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ŽELIM ŽIVOT BAND AID PJESMA

Stihovi i glazba: Maja Rogić
Aranžman: Igor Ivanović



blog Želim život



Post je objavljen 13.02.2007. u 17:33 sati.