Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marinsisa

Marketing

DOKTRINA BESMISLA A.K.A PRLJAVŠTINA


Image Hosting by Picoodle.com

# 09765
Opet sam u dugovima. Dokurca. Govna su stvarno došla do grla. Više uopće ne dolazim u stan jer bi me tamo mogli pronaći. Tako sam se jutros probudio kod bake. Brlog te smrdljive ispijene starice mi ponekad posluži kao prenoćište. Ustao sam rano, dok je još spavala, kako bih mogao pronjuškati u potrazi za nekom lovom. Nije da me tih petsto kuna izvuklo iz dugova, ali je poslužilo za današnji šut, a ostalo je i za sutra. Novac je bio skriven ispod kristalne zdjele pune kivija. Jebeni penzioneri, hvataju sav vitamin C kojeg se mogu dokopati. Pribljuvalo mi se kad sam na stolu ugledao požutjele staračke gaće pokraj nemarno odložene igle i konca. Svejedno sam se prisilio da s dva prsta uhvatim iglu i uguram je u jedan od kivija. Pa ne mogu otići od bakice, a da ne ostavim poruku. Zabrinula bi se. U hodniku ugledam vrhunac neukusa - limenu posudicu sa sitnišem. Penzioneri ubacuju sitne kovanice svaki dan, kako bi na kraju mjeseca imali za kruh. Kakav ološ. Uzem kovanice i otiđem van.

# 14562
Ivor je jučer nakon dugo vremena navratio do mene. Bio je u svom svijetu. Mislim da se ponovo drogira. To zlo ga proždrijelo. Što radi ta policija?! Želio je samo prespavati. Znala sam da će ujutro opet tražiti novac. Kad je legao izvadila sam preostalih petsto kuna od ovomjesečne penzije i ostavila ih na stolu. Pomoći ću mu koliko mogu. Samo da ne upadne u neke dugove i probleme. Maškare! Preslatka mala stvorenja. Troje ih je. Dvije djevojčice i dječaćić maskiran u Harry Pottera. Da je bilo takvih stvari kad je Ivor bio njihovih godina i on možda bio drugačiji. Namjeravala sam im dati nešto kovanica iz limene kutije, ali bila je prazna. Pa da, jučerašnji kruh, za Ivora. Ovaj mjesec si nisam mogla priuštiti Anti-Sklerin. Ni prethodnih šesnaest mjeseci. Ha, ništa, dat ću djeci nešto voća. Kivi ima C vitamina za ove prohladne dane.


--------------------------------------------------------------------------------

# 06247
Onaj kreten koji jebe malu Ivonu (poznao sam joj tatu!) mi je opet natrpao propagandno smeće u sandučić. Već sam mu dva puta u čvor svezao brisače na prljavom autu, ali mislim da uopće ne sumnja na mene. Možda prošamara onog devetogodišnjeg muslimana-izbjeglicu iz prizemlja. Svatko tko se zove Amir zaslužio je tako nešto.

# 09777
Prokleto subotnje poslijepodne provodim u kemijskom nemiru i pokušavam spavati. Opet sam se previše spalio amfetaminima u petak. Njušim neki neobičajen kiselkast smrad. Ostao je ovdje čak i kad sam zatvorio prozore. Bože, uvijek neko sranje kad se čovjek pokušava crashirati. Bojim se da kiseli smrad izlazi iz mene. Mislio sam da su subotnje noćne more završile kad nahranio ono jebeno sjemeništarsko pseto svinjskom jetrom u koje sam ugurao malene, oštre zlatne križiće. Neki su imali Isusa na sebi.

# 12547
Sa spoznajom da bolujem od raka maternice još nekako mogu živjeti, ali mjesečne kure kemoterapije uvijek do kraja razore moj duh. Ulice su sive dok se vraćam tramvajem, a tjeskoba kao da se širi iz mog oboljelog organa kroz cijelo tijelo. Pa ipak, kada otvorim vrata svog doma moj me sin Adam uvijek dočeka pun nježnosti. Kad čovjek boluje od opake bolesti počne vjerovati. I ja vjerujem. Nakon kemoterapije vjenčanica koju držim u ormaru uvijek miriše kao onog sunčanog dana kad sam se udala za Andriju i još uvijek bila funkcionalna.

# 02417
Opet su me razjebali u "Vili Velebitoj". Mater im jebem. Toliko su me razljutili da sam otišao pije nego što sam stigao ispiti svoju kvotu alkohola. Sreća da me doma čeka K-plus pivo. Progutam par Xanaxa s konjakom iz pljoske i protegnem korak. Noć miriše na proljeće. Odjednom čujem korake iza sebe. Jedva se stignem okrenuti kad me zabljesne lice izobličeno od fizičkog napora. Još jedan jebeni jogger. Naselilo se previše tih hipija u ovo nekad dobro susjedstvo. Jogger stoji nekoliko koraka ispred mene i hvata dah. Nakon prvog uboda nožem u bubreg jedva da se trznuo. Čovjek bi očekivao više otpora od nekog tko drži kondiciju. Tjelovježba ubija ljude.

# 19632
Dragi Bože, znam da sam sagriješio. Naša Družba Krvi Isusove bavi se povrtlarstvom iza crkve. Gredice u proljeće i jesen treba pognojiti. Hranu koristimo u pučkoj kuhinji naše župe. Iako znam da ne radimo ništa loše, ponekad sam jako sretan jer se smrad svježih stočarskih fakalija širi cijelim našim bezbožnim susjedstvom. Sunčanim danima mi je žao što je Floki uginuo pa više ne može svojim veselim lavežom uznemiravati pogane.

# 11635
Glupa je večer preko tjedna, opet sam se napio pa mi se prijebalo kao i obično. Stojim u Ivoninoj zgradi i čekam lift. Tupo pijano zurim u poštanske sandučiće. Gospodin Milošević je na svoj sandučić naznačio da su "reklamni materijali nepoželjni". Dostavljači mu nikada ne ostavljaju ništa. Može ih tužiti na osnovu zakona o zaštiti potrošača. Lift se napokon spusti, ali meni se nije teško vratiti do auta, pokupiti svo smeće, letke dostave hrane, kataloge robnih kuća i flayere za techno partije što su se nakupili u posljednjih nekoliko tjedana. Sve ih uguram Miloševiću u sandučić. Neka tuži Getro, govno srpsko. Nakon toga odem jebati.

# 14453
Kad god me mama ostavi samog kod kuće na nekoliko dana ja obučem njenu vjenčanicu. Bijela je i glatka. Danima ležim u bračnom krevetu svojih roditelja, sve dok ne zadobijem rane na leđima. Serem i pišam u krevet jer ne mogu ustati od silnih piviju koje popijem. Drkam koliko god tijelo dopušta, što i nije malo. Volim mamu, pa nakon svog "mjesečnog odmora" uvijek odnesem vjenčanicu u jeftinu praonicu koju drže ilegalni kineski imigranti. Jefiniji su tri kune od hrvatske obiteljske praonice ulicu niže.


--------------------------------------------------------------------------------

# 05471
Još jedna glupa noć na motoru. Jebeni napušeni bogatunčići naručuju mljevene kravlje pičke ispečene na mađarskom ugljenu unatoč tome što je vani -20. Imam jednog nadasve simpatičnog. Glupo nevinašce koje naručuje jednom do dvaput tjedno. Uvijek navečer. Svaki put se solidarizira sa mnom i komentira ovu prokletu hladnoću. Misli da smo prijatelji. Jebo mu ja mater. Svaki put mu pljunem u hamburger. I ja, i kuhar, i kuharov pomoćnik, i mali koji je na praksi, i obojica konobara.

# 24196
Pojeo sam puding i otišao na posao. U Vlaškoj me zaustavila policija. Bilo je i novinara. Postao sam dio službenog predstavljanja testera na droge. Liznuo sam papirić, a novinari su se još više približili leđima pandura s uređajem. Tog poslijepodneva sam bio THC pozitivan u Vlaškoj, a iste večeri na naslovnicama. Nitko mi nije vjerovao da mi je glupi hippie sin izdrkao u puding.

# 08541
Otkako je teta Julka umrla prije četiri dana jedem samo Haribo gumene bombone. Smrad iz dnevne sobe počeo se širiti i na hodnik. No, barem mačak Fluffy nije gladan. Teta Julka, hvala ti što si podastrijela svoje tijelo pa ja ne moram dijeliti medvjediće s Fluffijem.

# 15874
Nakon svakog tuširanja svojim ručnikom obrišem cijelo tijelo, osim guzice i jaja. Te dijelove obrišem maminim ručnikom za lice. Promiskuitetna sam osoba. Nadam se da će od mene pokupiti neku glupu spolnu boleštinu iako se nije jebala već desetljećima.

# 18234
Opet sam prehladio jaja, pa dok drkam uz spermu izbacujem i krv. Cijele dane sam napušen da bi se osjećao lakše. Uzeo sam tatin puding iz frižidera i žlicom podigao tučeno vrhnje. Mješavina sperme i krvi lijepo se uklopila u šlag i džem od jagoda na vrhu.

# 27968
U kontejnere za reciklažu papira uvijek treba ubacivati sve osim papira. Pogotovo ostatke hrane koja gnjili u vrućim ljetnim danima. Nek aktivistička gamad ima više odvratnog posla kad razvrstava papir da ne bi posijekli obližnju šumu. Dabog da jednog od njih ugrizla bijesna lisica koja je pobjegla iz šume od terorizirajućeg zvuka motornih pila. Bacam hranu, jedem papir. Da mogu, pojeo bi sve šume, bez prerade.

# 09547
Volim gledati Dnevnik u svom praznom stanu. Kad metereolog na kraju kaže da je dan izuzetno hladan ja naručim nešto iz Rubelja. Svaki drugi "catering" dostavlja autima u ovim hladnoćama. Ali ne i Rubelj, bosanski poduzetnik ne dopušta pad discipline. Kad dostavljačko govno dođe smrznuto, ja preuzmem klopu i kažem: "Jebote, al je zima vani". Uživam svaki put.

# 13524
Nikada ne dajem milostinju braniteljima ili prosjacima koji izgledaju kao da im stvarno treba. No, svaki put kad vidim smrdljivo alkoholičarsko smeće pronicljivog pogleda spremno izvadim deset, dvadeset kuna. Čim znam da će moj milodar u roku petnaest minuta biti pretočen u jetru spreman sam pomoći. Izvana dobro djelo, iznutra prilog za kartu za pakao. Bogovi vole bacanje u vreću bez dna. U bezdan.


I MOŽETE SAD REĆI KAKO SAM ODVRATAN I FUUUUJ ALI ISKRENO PUCA MI PIMPEK DRUGARI smokin
mahwavemahwavemah


Post je objavljen 13.02.2007. u 16:05 sati.