Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/harrypotter18nus

Marketing

Daniel

Sve o Danielu Radcliffeu

Puno ime: Daniel Alan Radcliffe
Nadimak: Dan
Datum rođenja: 31. 7. 1989.
Visina: 170 cm

1. Volim ribu, mrzim hambiće
Moja omiljena hrana je riba, i to na sve načine i u svim oblicima. Ne volim fast food te me nikad nećete vidjeti sa škvadrom u McDonaldsu. Jednostavno, mrzim hambiće!

2. Idem u normalnu školu
Iako ste možda mislili da kao filmska zvijezda imam privatne učitelje, ja ipak idem u normalnu školu! Zahvalan sam profesorima što mi dopuštaju da ponekad izostajem s nastave i po nekoliko mjeseci tijekom snimanja Harryja Pottera, a onda na kraju školske godine polažem ispite iz pojedinih predmeta. Ljudi iz razreda su mi tako super da kad se vratim, i ne primijetim da me toliko nije bilo.

3. Ja sam punker
Sviram gitaru i volio bih jednog dana imati vlastiti bend! Obožavam punk muziku i moji omiljeni bendovi su Sex Pistolsi, The Clash, The Stranglers i The Damned.

4. Vjerujem u magiju
Glumim malog čarobnjaka, ali i u stvarnom životu vjerujem u magiju, duhove i život u svemiru. Mislim da na svijetu postoji mnogo stvari koje naše čovječanstvo još nije spoznalo. Međutim, ne vjerujem u astrologiju i nikad ne čitam horoskop.

5. Kod sebe volim...
U ovom trenutku kod sebe volim svoj glazbeni ukus, uživam u svom životu i mislim da imam dobar smisao za humor. Uvijek vidim smiješnu stranu stvari!

6. Kod sebe mrzim... E, nećemo ti otkriti baš sve. Zaviri u Teen i saznat ćeš uistinu svašta o preslatkom čarobnjaku.


Post je objavljen 13.02.2007. u 13:14 sati.