Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jelenaa7

Marketing

Happy Valentine´s day!! =)

wavemahwaveZnam da sam uranila, greedya jbg. sad!! Sad mi se bas da pisat post ( nutCudno )! Lela mi je poslala stafetu i ubit cu je zbog toga, jer se nemrem headbangsjetit tih 5 stvari da to napisem!! partyA dobro... yesNebum je sad pisala, mouthwashbudem u sljedecem postu.... Pa sad da vam kazem kaj ima novog!!
coolHmm..... Nejdem u skolu!!! Yeey!! => Al sam ludbolesna! I to uzasno.... zalivenImam temperaturu, boli me glava, cure mi bale.... Smrc..... I tak... I jos me vise boli glava od naocala!! Drago mi je samo to kaj ne idem u bangskolu, al bi mi bilo draze da idem a da nisam bolesna.... eekAaapciha!!... A u ponedjeljak nisam uopce spavala..... puknucuKoma!!
E da, moram vam javit da sam se pomirila s cerekcerekAntoniom!! Bas sam happy! On je doso na moju smokintekmu u nedjelju kad smo igrale protiv Bjelovara ( Naravno, dobile smo! ) i pomirili smo se! winkMa dobar je on! Samo neznam kad cu smijehga vidjet jer sam bolesna!!! Ubit cu se ak se burninmadnecemo vidjet za Valentinovo!! namcorA sranje... Ma smislit cemo mi nekaj da se vidimo....=> Nadam se...
Sutra je trebo bit ples u skoli ( headbangWtf? ) al hvala Bogu nije. zujoSedmasima je u ovaj petak, a nama sljedeci! thumbupBas super!! Sad mi pase!! Inache mi se uopce neda u skolu, pogotovo ucit, ma nis..... zijevSad mi je tak dosadno... Uzas.... Sve sam yespjesme vec 100 puta preslusala i nutneznam vise kaj da slusam!! Jos i moram prepisivat bijeznice.... Aaaa neda mi se!!
And, that´s all... waveBye-byemah... Cmooxa.... Love ya => naughtyMalena =)
free image hosting



Post je objavljen 13.02.2007. u 15:50 sati.