,sandryca7.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sandryca7

Marketing

Znali smo ti i ja i za bolji kraj .. cerek


Valentinovo, a? Mne.. Imam jednu želju, al neće se ispunit tak da nije ni bitno iznosit svoje mišljenje o tome i slično. Al mogu vam reć da se čudim sama sebi. Čudim se što sam uspjela tolko izdržat. Čudim se što me još uvijek drži. Ne znam, ne mogu objasnit. Fkt mislim da zaslužujem drugu priliku, da pokažem da mogu to, da sam vrijedna tebe i tvoje ljubavi. Al sam sentimentalna.. cerek Ma ne, moje snage su pri kraju.. i želim krenut dalje, al ne mogu. Jebeš ga. Niš, možda jednom ipak sve opet bude na mjestu.

VjErUj U LjUbAv U dObRu I zLu.. cerek

U subotu je bilo mrak. Predobro. Imale smo ladies night i bilo je super. Tj. taj ladies night se produzio s petka na subotu smijeh Prvo smo samo Marta i ja bile u Quattru, onda doletavaju oko pol 8 cure iz škole, Vix, Monika, Martina, Andrea.. I imale smo private dernek. Onda smo to nastavile u subotu. Došla je Tatjana, skupila se ekipa i bilo je jebeno. Ovu će bit još bolje, valjda dolaze cure iz Zagreba, svi ćemo se maskirat.. ma bit će odlično. Znam ja.

Oh iT's ThE LaDiEs NiGhT aNd ThE FeeLiNg'S rIgHt cerek

Tina još uvijek nije ozdravila no Daj se vrati, fkt ne mogu više ovak. Osuđena sam pratit nastavu, pisala sam povijest jučer !!! ONAKKKKK pobogu.. headbang I kak je to Invazija završila?! KAJ JE TO?! NE MOŽE TAKKKKK!!!!! Sva sam živčana.. hahahahaha.. imam kronične promjene raspoloženja.. ahhhh.. teško je meni.. niš, ne da mi se više pisat, idem jest. papapapapapa kiss

OpEn Up yOuR hEaRt, WhAt Do YoU FeeL ?? cerek

Post je objavljen 13.02.2007. u 09:56 sati.