Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cuzamen

Marketing

Blože,mrzim te!

Počinjem pisati ovaj post po drugi put. Danas ujutro sam ga već napisala i objavila i-nema ga. Jednostavno nema. To mi se dogodilo već po drugi put.
I gledala sam u petak tu genijalnu Malu Miss Amerike. Po drugi put. I umirala od smijeha,a da nisam baš ziher zašto. Po drugi put. ('Film nije baš tolko smiješan,ali je genijalan!' 'Da,Lucija,ti se smiješ na fakat sve!' Ajde,dobro. wink)

A buraz mi je dobio 5 iz matematike. Po prvi put! yes A ja sam ga učila. Tj.,bdjela nad njim. Ali doslovno. On sve to zna,ali mu treba anđeo čuvar valjda,u liku mene,da stoji nad njim i govori mu: 'To ti je krivo. To ti je dobro.' bang

I kaj ćemo biti za maškare? Ja sam za barbike. Da mogu biti prirodna bar na jedan dan. Pokazati svoju pravu stranu. Vi ne kužite,ali ja zapravo cijelo vrijeme glumim:kao natjecanja,ovo ono,matematička gimnazija, volim čitati, intelektualna elita i to,a u biti kad dođem doma i uđem u svoju rozu sobu,uzmem ružičastu olovku i sastavim popis za sutra: šoping,šoping,i još malo šopinga.A onda obučem roza minicu i ružičastu uzmem torbicu i idem se naći s Kenom! rofl


Poruke,želje i pozdravi:
Iva,napij se,krajnje je vrijeme!
Tamara,dobit ćeš mousse. Jednom.
Rusan,fala na izletu.
Alen,ja bih samo htjela znati trebaju li se meni pare dati? Za izlet ili/i maturalnu večer još daleku,daj mi naputak,smjernicu neku!
Ines,sretna si. Ostani tako.
Ante,glup si,zašto puštaš ako pitaš-gdje je tu LOGIKA???
K,nazovi me.
Tibor,može sutra u isto vrijeme na istom mjestu? Dobro,ne u isto vrijeme... rolleyes
Marta,poslah ti slike kako i obećah. Smij se!
Zvjezdice ove na blogu,ostanite. (u prijevodu: ti, debilu koji to mijenjaš,nemoj više. Jer će biti problema. mad)

Iva,napij se. kiss










Post je objavljen 12.02.2007. u 21:16 sati.