Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sotonaa

Marketing

Svijet. Dah. Savršenstvo.

Svijet je mlad. Neusklađen. I u tom je njegova zanimljivost. Za dva života prvi bi živjela punim. Izoliraj me od vanjskog svijeta i ja ću si stvoriti svoj. Navika da živimo, da preživimo. Nositi mrtvo tijelo prijatelja svog jer je u bijedi bio bjedniji? O boli. Proparaj mi tijelo jer ono nije nimalo bolje pa da zaslužuje živjeti. Vanjski pritisak....ljuta na njih, na sebe ponajviše. Trebam papir da mi se misli srede. O daj da zaspim. Da odmorim tijelo, dušu. Suze presušile.

Oh, da noću barem letjet mogu. Hvala na prijatelju. Ne, ni vrijeme ni mjesto ne smije biti ograničenje. Ne bi trebali biti. Malo je onih koji razumiju. Jer nema konkretnih primjera. Na pitanje odgovor može biti SVE. Žudim za onim tko razumije.

Patnja. Suze. Sreća. Bol. Smijeh. Zavist. Mržnja. Ljubav. Ljubomora. Prijateljstvo. Hrabrost. Bezbrižnost. Mir. Samo tišina i mir. Ali tek su onda muke. Misli vrište. Bol. Snu, gdje si? Uzdisaj. Zrak. Dah. Život...i smrt. Tako sitan, a tako važan. Ne obaziremo se da je on najveći temelj života. A opet tako nevažan, malen.

Žudim za tim da me mrziš da bi bila sretna nad samom sobom. Sažaljenje. Ljutnja. Radije smrt. Jer vjerujem u čast. Čast. Ne okaljati tijelo. Ne uništiti dušu. Misli mogu pobijediti. Natjerati te da se ne smiješ, ili smiješ, da ne plačeš ili plačeš. Da se ne slomiš...ili slomiš. Snaga, samo snaga uma, misli, samo ona ti treba. Tako vjerna časti. Ja je imam. I zato volim. Ali još nema savršenstva za mene. Nikada ga neće biti.
Image Hosting by Picoodle.com


Post je objavljen 12.02.2007. u 19:40 sati.