Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/frckavaamy

Marketing

Moja Tina i ja...

Tina (Kristina) i ja smo vam frendice vec vise od 7 godina :) Zivjele smo udaljene par kuća jedna od druge i bile smo nerazdvojne :) Znale smo se svađat ko klinke ali zbog gluposti kojima se danas smijemo :) Uglavnom, zajedno smo proživjele svoje prve ljubavi, puno smijeha, ali i suza, uvijek smo bile tu jedna za drugu. Propješačile smo zajedno kilometre i kilometre, prošetale pse tisuće puta, izvozile se na biciklima i narolale se... tisuce puta smo se ljuljale na ljuljački u mom vrtu i pjevale iz sveg glasa dok svi susjedi nisu poludjeli, hehe, odigrale hrpu nogometnih utakmica s dečkima na livadi na kojoj se sad grade zgrade :( Napravile smo kolača i kolača od blata, ali i od pravog tijesta :)
Čak sam joj i krizmena kuma :)
Uglavnom, ja sam se odselila i sada smo si daleko :( i još uz tu daljinu nikako da uskladimo rasporede i jako se rijetko viđamo :( A tako mi fale šetnje po kvartu s njom, slušanje muzike i tračanje u mojoj sobi, pračenje jedna druge na bus, međusobno ispitivanje kad neka mora nešto učit za ispit, npr. ja zemljopis (Tina, sječaš se???). Jednom sam morala učiti zemljopis i morala sam ič na trening pa sam ponjela bilježnicu da mogu učiti putem u tramvaju. Nadobudno, Tina me ispitivala puterm do busa i na kraju je ona sve to naučila prije mene, haha, jadna...
Uglavnom, svime ovime sam htjela reći da smo stvarno puno tog prošle zajedno i da se često sjetim svih naših gluposti i strgam se od smjeha :) i da mi jako jako fali i da se nadam da ćemo se ipak uspjeti češće viđati :)
I za kraj sam htjela stvait jednu našu sliku dok smo još bile klinke ali Tini se ta ideja ne sviđa pa ništa od toga...

TINA, VOJIM TE! PUSAAAAAAAA!!!

Post je objavljen 12.02.2007. u 12:22 sati.