Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slonic

Marketing

sretan početak tjedna....

Kao prvo svima želim sretan početak tjedna, da vam bude uspješan i ugodan i da ne dobijete gripu....još malo pa neće biti nikoga u školi, raspad sistema u firmama.....da triput pljunem, kod nas je još ok ali kako se vozim često tramvajem, mislim da bi mogla nešto i zaraditi (mislim na virus).....a eto nešto da vas nasmije......neka se nitko ne uvrijedi, ali stvarno amerikanci ga stvarno znaju bubnut, mislim da taj narod i nije toliko obrazovan, neznam......možda griješim......ma dobro ima svega svugdje.............pa tako i kod nas, što smo imali prilike vidjeti!!!!

TKO TO ŽELI BITI MILIJUNAŠ?

Amerikanka Kathy Evans je doživjela opće poniženje pred prijateljima i obitelji nakon što je u njujorškom popularnom TV showu 'Tko želi biti milijunaš' oborila rekord u ljudskoj gluposti.

Kako? Majka dvoje djece, 32-godišnja Kathy, zapela je već na prvom pitanju, za 100 dolara, koje je glasilo:

Što je od sljedećeg najveće?
A. kikiriki
B. slon
C. Mjesec
D. Hej, koga ti to zoveš velikim?

Kathy je ubrzo šokirala publiku kad je priznala da je ovo prilično teško pitanje na koje ne zna odgovor! Hmm... Ops, ovo je teško, priznala je: Mislim, sigurna sam da sam već čula za neke od ovih stvari, no nemam pojma koliko su velike.

Zatim je iskoristila prvog džokera 'pola-pola' i maknuti su joj odgovori A i D, pa su joj na raspolaganju ostali slon i Mjesec. Suočena s krajnje lakim pitanjem, Kathy je i dalje ostala bez rješenja! Oh, maknuli su mi dva odgovora između kojih sam se dvoumila, izjadala se, bilo bi najbolje da iskoristim džokera 'zovi' i nazovem svoju prijateljicu za pomoć.

Nakon što su je spojili s prijateljicom, službenicom Betsy, Kathy joj je uzbuđeno rekla: Bok Betsy! Kako si? Ovdje Kathy! Ja sam na telki!, a zatim: OK, imam jedno važno pitanje: Što je od ovoga veće – slon ili Mjesec? Požuri, imamo još 15 sekundi!

Betsy joj je odmah rekla da je točan odgovor C, Mjesec, no Kathy se preostalih nekoliko sekundi s njom raspravljala oko toga u nevjerici. Nakon razgovora je izjavila da nije sigurna može li vjerovati Betsy, jer ona i nije baš najpametnija, pa će biti najbolje da iskoristi trećeg džokera – 'pitaj publiku'.

Iznenađena publika izglasala je 98 posto odgovora C (Mjesec), na što je Kathy zaključila: Vau, čini se da su svi protiv mog mišljenja. No, ponekad se jednostavno moramo voditi svojim instinktima. Zato ću reći kao konačan odgovor B, slon.

Kad su joj rekli da je točan odgovor C, Mjesec, ostala je u čudu!

ludludludludludheadbangheadbangnowinkwinkwave


a opet ja i o seksu:

Iscrpljen od seksa



Učiteljica upozorava đake da će sutra biti pismeni zadatak iz matematike i da nitko ne smije izostati i da nikakva liječnička i druga opravdanja neće pomoći. Perica pažljivo sasluša i pita:

"A što ako budem iscrpljen od seksa?"
"Ništa, Perice, pisat ćeš drugom rukom", odgovori učiteljica.



Post je objavljen 12.02.2007. u 08:59 sati.