Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Blic vijesti

Šesnaestogodišnji Matija Božičko poginuo je noćas oko 2.10 na državnoj cesti broj 2 u Lozanu – izvijestila je jutros Policijska uprava Virovitičko-podravska.
Virovitica.net
--------------------------------------------------------------------------------------
"Noć sa zvjezdama" u novinama
Astronomsko društvo i zvjezdarnica postoje i danas, pri osnovnoj školi "Petra Preradovića" a vodi je gospodin Branko Novosel. Zadnju u nizu svojih aktivnosti pokazali su 27. 1. o. g. upriličenjem fascinantne "Noći sa zvjezdama" u prostoru pitomačke knjižnice i čitaonice, koja je bila puna publike, a sastojala se od sadašnjih i bivših članova astronomske grupe i ostalih prisutnih znatiželjnika.
Pitomača.net
-------------------------------------------------------------------------------------
Vlada u četvrtak odlučuje o ukidanju vojnog roka
"Zamrzavanjem" služenja vojnog roka, navodno na tri godine, vojsku bi služili samo oni koji žele postati profesionalni vojnici.
Od sljedeće godine Hrvatska vojska, mogla bi se u potpunosti profesionalizirati. Naime, u četvrtak će se na sjednici Vlade naći prijedlog Ministarstva obrane, kojim će se "zamrznuti" služenje vojnog roka, javlja Nova TV iz neslužbenih izvora. Istovremeno ukinut će se i civilno služenje vojske.
"Zamrzavanjem" služenja vojnog roka, navodno na tri godine, vojsku bi služili samo oni koji žele postati profesionalni vojnici, a u slučaju da takvih kandidata ne bude dovoljno, Ministarstvo obrane moglo bi propisati obvezu služenja vojske za određena godišta.
Javno.hr

Post je objavljen 11.02.2007. u 20:33 sati.