Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arcadia999

Marketing

Grimizni bombarderi i pepermint pop

Ne, ovo nije nastavak sage, malo pauziram, radim na drugim stvarima. No da, sve je ok, još uvijek sam živ, i još uvijek sam pojam za :''Ne-drag dečko'' na ovom nadasve čudnom planetu, gdje je pravi vladar gravitacija. Uvjeren sam da je bog ustao na lijevu nogu na dan kada je odlučio stvoriti mene, jer mi se sve nekako čini da je moj život sve samo ne tipičan. Mislim, nije da se žalim, no zbilja mi se čudne stvari događaju. Nego, mjesec dana s Anom. Jako neobičnih mjesec dana, a poklon koji sam dobio je bio...wow. Jednostavno, cura me sve više i više iznenađuje.

If you love her, then tell her you love her and
You could be kissing her soon
If you need her, oh, tell her you need her and
You won't be missing her soon
Oh, but for a love to be true
It must come from her too

Peter Doherty; What Katy did next


Ah, još tjedan dana do Pipsa u Boogaloo-u. Plakati su posvuda, najave na internetu i radiu, interview-i u novinama. Mislim da je to njihov sretan prostor, jer su prije kojih 10 godina u OTV domu napravili jedan od boljih koncerta, ne znam ja, tako kaže moj stari (osim jednog detalja kojeg ćemo izostaviti). Željno iščekujem novi album, jer stvari koje sam dosad čuo zvuče, pa, blago rečeno, pre-dobro. No da, nekak je sve više Pipsa u medijima, i zbog tog mi je iznimno drago. Bend koji je na ovim prostorima tako zanemaren, no zapravo, drago mi je što nije bend koji bi cijela Hrvatska slušala. Jer imaju status benda koji se ne prodaje za pare, ne izigravaju seoske lole.

'cause if I beg steal or borrow
Just to hold on tighter
To all the sorrow
Tries to chaw
But if I change my tune
Maybe well I won't be bound to

A world where rats turns in to stars
What a life on mars!
I can wait until tomorrow
I've already been
And I've already seen
All the sorrow that's in store

Peter Doherty; Beg, Steal or borrow


Hrvatska, Sargaško more za umjetnike. Zvuči kao dobra reklama za neku turističku agenciju. Naime. Naime, što želim reći s time? Ma, ne da mi se, konstantno pljujem po našem društvu, školstvu, čemu god. No mogli ste do sada shvatiti da mi to sve ide na kurac. Nema tu mogućnosti da se umjetnički izraziš malo drugačije a da se ne podvrgneš ruglu. Vrlo nezahvalna zemlja.

Post je objavljen 11.02.2007. u 20:46 sati.