Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zenstvenost

Marketing

Gutačica nogometaša


Francesca Lodo je luda za nogometašima... Nakon Cristiana Zanettija i Francesca Coca, još se jedan nogometaš zapleo u ljubavnu mrežu Francesce Lodo.
Zanosna crnka sa Sardinije svojim je čarima zarobila i srce igrača Lazija Stefana Maurija.
Ljubavna je priča možda nova, ali kombinacija je odavno poznata. Pogotovo kada je riječ o Francesci Lodo. Talijanska ljepotica, koja je karijeru u showbizu izgradila kao hostesa u brojnim televizijskim emisijama, u svoju je mrežu upecala novog nogometaša.
Nakon Cristiana Zanettija i Francesca Coca, novi pratitelj zanosne crnke je vezni igrač Lazija Stefano Mauri. Prema pisanju lista Controcampo, njih su dvoje već neko vrijeme u vezi, ali u javnosti se o tome počelo govoriti tek nedavno.




Čini se da je ljubav između fotomodela sa Sardinije i člana rimskog kluba ozbiljna stvar. Jedini bi problem mogla biti udaljenost koja ih trenutno razdvaja. Francesca živi u Milanu i polako gradi filmsku karijeru, pa nije nimalo zainteresirana za preseljenje u Rim.

Stefano je zbog igranja u Laziju vezan za glavni grad Lombardije, pa će se strast između ovo dvoje zaljubljenih golupčića morati podgrijavati čestim putovanjima. Za sada ne trebaju brinuti. Udaljenost neće naškoditi njihovoj ljubavi, ali može pojačati želju.




Uostalom, lijepa je crnka svoju odluku donijela i čini se da će ustrajati na njoj. Pogotovo ako se zna da je izabrala baš Stefana i odbila cijeli niz uglednih nogometnih udvarača.

Post je objavljen 11.02.2007. u 20:04 sati.