Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/broken2heart

Marketing

Real Steel Battle - polufinale!!!

Image Hosted by ImageShack.us


Evo novi report sa još jednog battle-a koji je bio u petak u 2lava. Ja nisam bila jer sam malo bubana pa se čuvam za finale koje je 16.02.2007. Ali sam čula kako je bilo i vidjela na netu pa ću i vama ostaviti isječak da vidite. I mislim da će se svi složiti da je bolje bilo prošli put. Malo sam se iznenadila kad sam vidjela da protivnice imaju minice... da minice. Pa hej, niste na modnoj pisti nego ste došle plesati hip-hop. Kao to je ulični ples gdje se dvije grupe natječu tko je bolji. I one dođu u minicama. Ja sam zamišljala da to izgleda kao na ulici. Obučen si šlamapavo i svatko je različito obučen, ali široko, mislim široke hlače, pa uska majica ili široka... ali svi isto plešu. No, to je možda samo moje viđenje:-)
Žao mi je šta nisam bila vani jer obožavam ići tamo. Tamo sam onakva kakva jesam... tamo uvijek izađe moje pravo ja. Opušteno ja sa velikim osmjehom na licu. Jer to je mjesto koje me opušta. Samo ja i muzika i ritam... i uživam. Nemojte misliti da inače nisma vesela i da inače glumim.. ne nisam to htjela reći. Ali tamo sam skroz opuštena i nitko mi ne može pokvariti taj dan. Bar za sada nije... No da ja ne dužim, evo vam isječak pa i samo prokomentirajte kako vam se čini... i koje vam je bolje.

Ali drugi petak? E to će biti ludnica. Moje su ove koje nisu u minicama... to je kao mlađa grupa. Tako da drugi tjedan se natječu moje protiv... mojih:-) Mislim mlađe protiv starijih. Bit će fora i još ne znam za koga ću navijati. Vjerojatno za obje ekipe:-) Kiss

Post je objavljen 10.02.2007. u 18:19 sati.