Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tonka444

Marketing

.....

Pa za one koji nisu bili na mom starom blogu, zovem se Antonia i imam 14 godina, idem u osmi razredi u Slatini(veliko selo)!!!Obožavam slušati stari rock i pomalo metal, a najdraži bendovi su Opća opasnost i Children of Bodom....Stvar koju mrzim kod ljudi je to što česti PETLJAJU SE TAMO GDJE IM NIJE MJESTO!!!! Pošto obožavam Bodome evo opet nešto o njima:

Children of Bodom, metal bend iz grada Espoo u Finskoj. Postoje mnogi nesporazumi oko određivanja žanra ovog benda, ali u osnovi njihova glazba mješavina je melodic death metala, melodic black metala, power metala i speed metala. Tekstovi njihovih pjesama uglavno su pisani engleskim jezikom i prikazuju motive smrti, rata, ubojstava na jezeru Bodom i osobnih gubitaka.
Bend je osnovan 1993. godine sa drugim imenom - Inearthed i sa stilom koji se razlikovao od današnjeg. Inearthed su osnovali petnaestogodišnjaci - Alexi Laiho (gitara, vokal) i bubnjar Jaska Raatikainen. Kasnije se ovom dvojcu pridružuju Alexander Kuoppala (gitara), Henkka Seppala (bas) i klavijaturist Joakim Pirisjoki. Svirali melodični death koji i nije bio baš pretjerano originalan, pa je uspjeh izostao!

Sastav
Alexi Laiho - vokal, vodeća i ritam gitara
Jaska Raatikainen - bubnjevi
Janne Viljami Wirman - klavijature
Henkka Seppälä - bass
Roope Latvala - vodeća i ritam gitara

Albumi
Something Wild (1997.)
Hatebreeder (1999.)
Tokyo Warhearts (live, 1999.)
Follow the Reaper (2000.)
Hate Crew Deathroll (2003.)
Are You Dead Yet? (2005.)
Stockholm Knockout Live (live DVD, 2006.)

Ja mislim da je od njih najbolji Janne Viljami Wirman, mnoge cure koje ih slušaju će se složit samnom.Sad moram ić sa burazom na maškare(užas, Bože pomagaj)!!!!

Post je objavljen 11.02.2007. u 15:10 sati.