Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darkheartdarksoul

Marketing

štafetica...

Evo i mene ljudovi....evo dobila i ja zadatak da napišem tu štafeticu a pojma nemam šta da napišem...jaoo..evo da promislim malo pa ću počet...
ovako.

1. UOPĆE NEMAM SAMOPOUZDANJA i skoroz sam nesigurna u sebe...mislim da sam najružnije biće na svijetu i da niš ne vrijedim..

2. možda će izgledat da kopiram jer većina njih ovo piše....kad sam bila mala (3,4.raz) slušala sam pop i ta sranja a za metal sam jedva znala...mad headbangburninmad baš sam glupa bila...AL ZATO SAM ODUVIJEK MRZILA BRITNEY SPEARS i ponosna sam na to!!!!!!

3. PREVIŠE VOLIM LJUDE! frendove,familiju,poznate i nepoznate! ja se odmah vežem uz neku osobu i zavolim ju a da zapravo ni neznam kakva je....a za frendove bolje da ne pričam...sve bi dala za njih i užasno ih volim!!! cerek

4. obožavam biti sama i u mraku....to me ful smiruje..kad sam sama doma odem u sobu pozatvaram škure i legnem na krevet i uživam...jednom mi je stara ušla pa me pitala dal sam poludila (kako mene ta žena zna napizdit!!! burninmad ) pa sam joj ja rekla da tako lakše razgovaram sa malim zelenima pa se okrenula i otišla...baš sam ju ubila!

5. i za kraj...OBOŽAVAM KRV,NOŽEVE,ŽILETE,BOLESNE SLIKE I SAMOUBOJSTVA....zapravo samoubojstva me zadivljuju...neki govore da oni koji su se ubili su bili sebični i kukavice al ja tako ne mislim..ja se divim tim ljudima šta su imali hrabrosti to napraviti i pretpostavljam da im je puno bolje sad nego prije kad su bili na ovom okrutnom i usranom svijetu...
a za krv noževe žilete i bolesne slike...to ste mogli zaključit po slikama u boxevima..jednostavno voli m to gledat i preljepo mi je kad vidim sliku sa krvi i tim stvarima.

E PA SAD IMAM JEDNU OBAVEZU MANJE wink sorryte šta je možda dosadno bilo al nisam imala neke posebne mašte pa...idem sad..

ŠALJEM VAM JEDNU OGROMNU PUSU kiss kiss kiss kiss I PUNNOO POZDRAVA wavemahwavemahwavemahwave


Post je objavljen 11.02.2007. u 14:18 sati.