Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrcek

Marketing

Gay košarkaš

Prvi peder u NBA
John Amaechi, bivši NBA centar i engleski reprezentativac, prvi je NBA igrač u povijesti koji je javno priznao da je gej. Detalje iz dvostrukog života otkrio je u autobiografiji Čovjek u sredini.


Iako su neki od Johnovih najboljih momčadskih prijatelja znali da je gej, 36-godišnji engleski centar je detalje iz svog života otkrio svijetu tek nakon odlaska u košarkašku mirovinu - u autobiografiji Čovjek u sredini (Man in the Middle), koja će se na tržištu pojaviti tijekom veljače.

Hrabri je košarkaš tako tri godine nakon oproštaja od aktivnog igranja postao prvi NBA igrač u povijesti koji je javno priznao svoj seksualni identitet, a tek šesti u američkom sportu općenito.

Sad sam baš pročitao članak čiji sam jedan dio tu stavio.Ne mogu vjerovat da je čovjek tek nakon oproštaja priznao da je derpe.I još ga ne optužuju,mislim samo je LeBron James rekao da je glupo što nije prije priznao da je gay.Čovjek je igrao u NBA 301 utakmicu,a niko u klubovima od igrača nikad nije skužio da je peder.Ne znači to da imam nešto protiv gayeva,ali zašto to kriti.Ja ne krijem da volim ženske,a zašto on krije da voli muške.(Nije originalno)thumbupkiss



Post je objavljen 11.02.2007. u 08:58 sati.