Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slyzone

Marketing

!!!¨#¨AbOuT @_@ StAllOnE¨#¨!!!

-Glede cega se mnogi slazu u veza sa Stallonom?!!!

-Svi oni koji su sjedili u blizini Sylvestera Stallonea na Versaceovoj reviji suskaju da Sly baš i ne zna govoriti.Neustrašivi Sly navodno može izgovoriti riječi s najviše četiri slova. Sve ostalo je umjetnost. Ey možda je ipak pred silnim ljepoticama jednostavno ostao bez teksta!!!

-Sly o crtanju!!!!

"Jedini sretan umjetnik je mrtav umjetnik jer se jedino tada više ne može mijenjati. Nakon što umrem vjerojatno ću se vratiti kao kist za bojanje."

Tocno tako Sly i ja obozavam crtanje!!!!



-Proslava 60. rodendana!!!Sretan rodendan Sly!!!


-Sylvester Stallone proslavio 60. rođendan.Hollywood i Planet Hollywood našli su se u nedjelju navečer u Las Vegasu gdje je Sylvester Stallone proslavio 60. rođendan.Zvijezdi Rockyja i Ramba pridružili su se kolege i utemeljitelji lanca restorana Planet Hollywood Bruce Willis i kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger.Zabavu je organizirala Stalloneova žena Jennifer, a rođendansku je serenadu otpjevao Tom Jones. Među gostima uočeni su i John Travolta sa ženom Kelly Preston, David Spade.



-Sly glumi u TV seriji!!!


-Velika akcijska filmska zvijezda Sylvester Stallone pojavit će se u četiri epizode nove američke televizijske serije 'Brotherhood' .Sly će načiniti malenu pauzu u radu na najavljenim novim nastavcima 'Rockyja' i 'Ramba' kako bi zaigrao mafijaškog vođu u posljednje četiri epizode prve sezone serije 'Brotherhood'.'Italian Stallion' ovaj put će se boriti protiv irske mafije u Providenceu na Rhode Islandu.Serija inače prati život irskog mafijaša i njegovog brata koji je na visokom političkom položaju, a zasnovana je na stvarnoj priči o braći Bulger od kojih je jedan bivši senator, a drugi jedan od najpoznatijih FBI bjegunaca.


-Cobra najgori film!!!!

Nebrojeno puta izabran za jednog od najgorih holivudskih uradaka svih vremena, Stalloneov akcijski film 'Cobra' iz 1986. nama je ostao u sjećanju po jednom jedinom detalju… Prekrasno dorađenom Mercury Customu iz 1950.Sam film je među publikom prošao relativno dobro, no kritičari su ga doslovno razapeli. Na glavnom posteru, sa Stalloneom u krupnom planu, pisalo je 'Kriminal je bolest… upoznajte lijek'. Američki kritičari su u svojim osvrtima izvrtali ovu rečenicu do iznemoglosti pa je uskoro svaki naslov glasio 'Stallone je bolest… glumačke vježbe su lijek'.Stalloneu ipak valja odati priznanje za nešto. Naime dorađeni Mercury Custom viđen na velikom platnu zapravo je bio njegovo vlasništvo. Uz Stalloneov automobil, za potrebe snimanja iskorišteno je nekoliko replika koje su uništene u akcijskim scenama. Zanimljivo je da je isti taj Mercury Custom 2000. doživio restauraciju kako bi mogao glumiti Gabrielu - jedno od ukradenih vozila u filmu 'Nestali za 60 sekundi' s Nicholasom Cageom u glavnoj ulozi. Mercury je pogonio četirilitreni V8 motor s dva ventila po cilindru i jednom bregastom osovinom. Golemi agregat razvijao je svega 163 KS što je za pedesete godine prošlog stoljeća bilo više nego dovoljno za status hot-rod vozila.Kao kod većine američkih automobila tog doba, Mercuryjev motor bio je smješten sprijeda, a snaga se prenosila na stražnje kotače putem automatske mjenjačke kutije s tri stupnja prijenosa. To je bilo dovoljno za 'sumanutu' jurnjavu do 100 km/h za 12 sekundi te više od 150 km/h maksimalne brzine.No ono što je Mercury Custom učinilo besmrtnim u očima auto zaljubljenika bio je njegov dizajn, koji i danas plijeni pozornost prekrasnim linijama. Zapravo, Mercury iz 50-ih je bio toliko popularan zbog svog izgleda da je cijela jedna generacija odrasla na dorađivanju ovih automobila, kako bi se mogli natjecati u nelegalnim utrkama. Pod poklopac motora vlasnici bi uredno gurali agregate znatno veće zapremnine i snage. Najčešći izbor bio bi superpunjeni Chevroletov V8 ili neki od Fordovih motora sličnih atributa. Na brojnim hot rod natjecanjima diljem američke obale te manifestacijama posvećenim oldtimerima, Mercury iz 50-ih bi redovno osvajao nagrade, a čak i danas, više od pola stoljeća nakon predstavljanja ovog prekrasnog automobila, njegove linije nekima služe kao inspiracija. Koncem prošle godine na auto salonu u Sydneyju Holden je predstavio Efijy, automobil koji vanjskim linijama vraća minula vremena hot-rod ere.



-Sly je napokon zavrsio film o smrti B.I.G.-a!!!

Dugo očekivani film Sylvestera Stallonea o ubojstvu legendarnog repera završit će na malom ekranu.Stallone je potpisao ugovor prema kojem će film premijeru imati na televiziji HBO, iako ga je prethodno namjeravao plasirati u kino distribuciju. On sam će u njemu glumiti policijskog detektiva koji otkriva pravu istinu o Biggiejevom ubojstvu. Taj slučaj u stvarnosti je ostao neriješen, a u posljednje je vrijeme opet u središtu pažnje javnosti, a čini se je u svemu ulogu imala i etiketa.


Sylvester Stallone dog–bokser Gangster

Stallone o reality show-u "The Contender"

"Za Rockyja se ne treba previše brinuti, jer je sam Sylvester Stallone producent dotičnog showa. Agonija poraza u ringu više je nego realna situacija, ali nije garantirano da će dotična osoba i izgubiti u realityju, jer gledatelji, kao glasačko tijelo, imaju moć odluke u svojim rukama. Svako od prijavljenih natjecatelja sanja pobjedu i osvajanje nagrade od milijun dolara, ali ne treba zaboraviti i one koji će popiti dobru količinu batina i koji će kući otići praznih džepova."

Nakon sto mu je majka bila u Big Brotheru,Sly radi vlastiti reality show. Očito je da obitelj Stallone zna nanjušiti i prokopati gdje je novac!!!!

Sly u Hrvatskoj!!!!!

Kako navodi Globus, Stallone planira snimiti pet filmova o osobama koje su obilježile povijest 20. stoljeća: Titu, Eisenhoweru, Mau Ce-tungu i Castru. Peta osoba se ne spominje.Glumac je potvrdio da će se film snimati u Hrvatskoj, a već sljedeće godine planira posjetiti Zagreb. Svoju potrebu za snimanjem filma o povijesnim ličnostima obrazložio je riječima da mu je 'dosta nevjerodostojnih filmova.'Robert de Niro će se, pak, Titom baviti u filmu 'The Good Shepherd' koji će se uglavnom temeljiti na biografiji poznatog agenta CIA-e Jamesa Angletona. Kako piše Globus, jedna od najvećih Angletonovih opsesija bio je upravo Josip Broz, a agent je do kraja života bio uvjeren da je Tito zapravo 'Staljinov trojanski konj'.Agenta, koji će se u filmu zvati James Wilson, u mlađim će danima glumiti Matt Damon, a u starijim De Niro.



Get Carter najgori remake!!!!



Steta meni je jako dobar film!!!!

'Get Carter', sa Sylvesterom Stalloneom u glavnoj ulozi, najgori je filmski remake svih vremena. U anketi koju je proveo britanski website www.screenselect.co.uk, taj je film zaslužio neslavnu titulu najgoreg.U originalu iz 1960. godine glumio je Michael Caine, a za novu verziju priča je premještena iz Newcastlea u Seattle.Mnogi ljubitelji filma iz Velike Britanije ogorčeni su i remakeom 'Alfieja' s Judeom Lawom, još jednog filma u kojem se proslavio Caine. Visoko su plasirani još i Gus Van Santov pokušaj modernizacije Hitchcockovog 'Psiha', 'Charliejevi anđeli' i 'Planet majmuna', kao i 'Oceanovih jedanaest'.


Rambo sa bazokom u ruci!!!

Jednom Rocky – vazda Rocky. Snagu svojih mišića prije boksačkog ringa demonstrirao je u krevetu ('Party at Kitty and Stud's'), a nakon uspjeha Balboe i legendarnog krika 'Adriaaaaaaan' nizao je sve same uspješnice. Hoćeš sa bazukom u ruci ('Rambo'), pištoljem ('Cobra'), bez ičega u ruci ('Over the Top')… Najbolju ulogu ostvario je u crtanom filmu 'Mravi'.


Sly i Tom nose baklju na Olimpiskim igrama!!!!


Hollywoodske super-zvijezde Tom Cruise i Sylvester Stallone nosit će olimpijsku baklju kada ona na svom putu oko svijeta sljedećeg tjedna stigne u Los Angeles.Stallonea i Cruisea je za nošenje baklje odabrao Samsung, tvrtka koja sponzorira njezin put oko svijeta.Ovaj je hollywoodski dvojac izabran 'jer je njihov život postao dio američke kulture i jer su se osobno zalagali i podupirali važne ciljeve', navodi se u priopćenju Samsunga.Olimpijska je baklja upaljena u antičkoj Olimpiji 25. ožujka, kada je i krenula na put oko svijeta koji će završiti na Olimpijskom stadionu u Ateni 13. kolovoza. U međuvremenu će proći kroz ruke 11.000 ljudi na pet kontinenata.


Predvidanja o Rambu i Rockyu!!!


Rockyja Balbou i Johna Ramba, likove koji su s vremenom postali neizostavni dio američke pop kulture, utjelovio je Sylvester Stallone
Oba imaju dosta sličnosti sa Stalloneom i njegovim teškim životnim putem od siromašnog dječaka do jedne od najbolje plaćenih holivudskih zvijezda.Jednom je prilikom izjavio kako se glumom počeo baviti jer je u dječačkom dobu žudio za pažnjom okoline. Sve to bila je posljedica odrastanja u nesređenoj obitelji.Na studiju je radio kao ženski sportski trener, a u slobodno vrijeme glumio u školskim predstavama. Kasnije najrazličitijim poslovima zarađuje za život i redovito odlazi na audicije, no dobiva tek male kazališne uloge, uglavnom u off-Broadway produkcijama. U to vrijeme snima i meki pornić 'Party at Kitty's and Studs' nakon kojeg dobiva nadimak Talijanski Pastuh. Prekretnica u Stalloneovoj karijeri bio je scenarij za film 'Rocky'. Tijekom školovanja njegovi razredni kolege nisu ni pomišljali da bi mali Sylvester mogao postati slavan glumac.


Rocky Balboa!!!

'Yo, Adrian, I love You!' - nezaboravna je rečenica koju izgovara Rocky u istoimenom, svima dobro znanom filmu, poluživ ili polumrtav, jedva stojeći u ringu i toliko izdeformiranog lica da u najmanju ruku djeluje kao da su ga maltretirali tjedan dana bez prestanka – potpuno krvav, izrezan i slomljen. Ipak, pobjednički je uzvik postao legendaran.Lik siromašnog klupskog boksača iz Philadelphije ušao je u legendu zbog toga što predstavlja realizaciju idealnog heroja, posve predanog i srčanog te odlučnog da uspije. Mogli bismo ga nazvati produktom 'američkog sna', utjelovljenjem ljudskog duha i snage koji ne preže ni pred čime, koji se bori ne samo za pobjedu, već za život ili smrt. To su savršene riječi koje opisuju svu teatralnost filma stvorenog u doba krajem osamdesetih kada su heroji bili traženi i potrebni.Takvih mitskih, crtanih i izmišljenih likova bilo je i ranije – od Herkula, He-mana do Rockyjevog suvremenika Brucea Leeja. Međutim 'talijanski pastuh' ('The Italian Stallion') izdignuo se iz mase time što je dokazao da se takav heroizam krije u svakoj osobi, samo svatko u sebi treba pronaći snage i volje da ostvari svoj potencijal i da se bori za sebe. Rocky nije klasičan junak-heroj jer nije najjači, najbrži, a posebno nije najpametniji, ali je postigao da bude najbolji što može biti i to je poruka koju nam prenosi.Priča započinje predstavljanjem klupskog boksača, neperspektivnog i malodušnog, čija karijera stagnira. Igrom slučaja svjetski prvak u teškoj kategoriji Apollo Creed iz dosade odluči nepoznatom boksaču pružiti priliku da osvoji naslov svjetskog prvaka. Sudbina je htjela da od silnih imena izabere upravo našeg junaka te Rocky započinje s pripremama pod budnim okom trenera Mickeyja. Creed shvaća predstojeći meč kao 'dječju igru' u kojoj će sigurno pobijediti, ali Rocky shvaća da je to životna prilika koju ne smije propustiti, prilika da od 'nitko' postane 'netko'.Sylvester Stallone slučajno je jednom prilikom odgledao televizijski meč u kojem je slabo poznati boksač Chuck Wepner izdržao u ringu petnaest rundi s legendarnim Muhammedom Alijem. Borba mu je dala ideju za scenarij i trebalo mu je samo tri dana da napiše priču o propalom boksaču Rockyju Balboi. Snimljen s malim budžetom za manje od mjesec dana 'Rocky' je preko noći postao hit 1976. godine, dobivši Oscara za režiju i najbolji film godine uz nominacije za scenarij i glavnu ulogu.


Jedan od 10 najpopularnih filmskih likova!!!!


Tko ne pamti legendarne filmove u kojima se Rocky Balboa bori protiv zločestih dečki. Premda nije odglumio uloge vrijedne Oscara, Sylvester Stallone je ovim filmovima u našim srcima zauvijek ostao Rocky, a generacije dječaka 'natjerao' je da požele postati boksači.


R Kelly dovodi Rockyja na Broadway

MOLIM!!!!!!!!!!!

R Kelly želi skladati glazbu za mjuzikl zasnovan na filmu 'Rocky' Sylvestera Stallonea.Njegov glasnogovornik otkrio je da je R&B zvijezda već u ozbiljnim pregovorima s brodvejskim producentima. Scenarij će napisati Thomas Meehan, član tima koji je radio na mjuziklima 'Annie', 'The Producers' i 'Hairspray'. Originalni scenarij 'Rockyja' napisao je sam Stallone i prodao ga po maloj cijeni uz uvjet da on igra glavnu ulogu.



-Eto to su sve male ili velike sitnice koje sam nasla o Sylvestru Stalloneu!!!!Nadam se da cu ih naci jos puno!!!I samo da znate ode ja u Bugarsku gledat kak snimaju Ramba IV!!!HE,HE!!!!



The moust cool man on this palnet!!!!




























Post je objavljen 10.02.2007. u 23:56 sati.