Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Goran Kovačević - tko je to?

Neki dan sam našao malo vremena i švrljao po internetu, eto, da budem iskren proguglao sam i napisao "kickboxing333" i bogami se ugodno iznenadio - na dosta adresa, na samo na blogovskim adresama, se spominje moj blog. Pogledao sam o čemu se radi i među ostalima nađem i naslov koji je privukao moju pažnju: "Tjelesna i zdravstvena kultura - Tajlandski boks". Otvorim tu stranicu, kad ono stranica Tehničke škole Ruđera Boškoviča u Zagrebu koja je u rubrici Tjelesna i zdravstvena kultura predstavila svog učenika - uspješnog sportaša Gorana Kovačevića. Pogledajte je.

I ono što mi je drago, i što je u stvari i razlog ovoga posta je zadnja rečenica na toj stranici, gdje Goran kaže da: "Naša stranica je: "http://kickboxing333.blog.hr."

Pa tko je Goran Kovačević?

Goran Kovačević, prošlogodišnji juniorski viceprvak svijeta u thai kickboxingu sa svjetskog prvenstva u Zadru, koji je u polufinalu svladao "nesavladivog" Bjelorusa, ali je u finalu izgubio od iznenađujućeg Izraelca. Državni je prvak u juniorskoj konkurenciji u low kicku i thai kickboxingu, a pričaju da je na seniorskom prvenstvu u thai kickboxingu 2006. čudnom sudačkom odlukom izgubio i seniorsku titulu. Reprezentativac prošle godine 2 puta - u juniorskoj selekciji (nastup za juniorsku selekciju u Zadru na Svjetskom prvenstvu) i u seniorskoj selekcijiu u Osijeku u susretu reprezentacija Hrvatske i Srbije. Prošlogodišnji je pobjednik "Croatia Opena" u low kicku u kategoriji -67 kg.

Inače, član je kluba tajlandskog boksa "Holy spirit" iz Zagreba, a u kickboxing savezu registriran je za kickboxing klub "Sveti duh" iz Osijeka te za njih i nastupa na kickboxing natjecanjima. Trener mu je Damir Posilović.

Sve u svemu, svi koji su gledali njegove borbe reći će - odličan mladi borac pred kojim je velika kickboxing i Muay Thai karijera.











































































Post je objavljen 06.02.2007. u 23:59 sati.