Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamsdream

Marketing

O Tomu Feltonu(Draco Malfoy):

Po želji Melody Jones
Info:
Puno ime:Thomas Andrew Felton
Datum rođenja:22.10.1987.
Mjesto:Kensington,London,Engleska
Tom je počeo glumiti sa 8 godina.Ubačen je u svijet glume po preporuci svoje frendice glumice koja je prepoznala njegov talent.Tom se upoznao sa svojim agentom i dva tjedna nakon audicije izabran je baš on od tisuča druge djece.
Tom je talentiran pjevač.Počeo je pjevati u crkvenom zboru u dobi od 7.godina...
Sportaš je koji uživa u nogometu,skijanju,rolanju,košarci,kriketu i tenisu.Baš je sladak u stvarnom životu ali kao Draco...Ima 3 starija brata.Njegov 21-godišnji brat mu je pratnja na setovima.

Što će biti s Dracom u 5. nastavku:
Harry Potter i Red Feniksa

Draco je izabran za Slytherinskog prefekta, a pridružio se i Inkvizitorskom odredu ravnateljice Umbridge koji je imao važnu ulogu u razotkrivanju Dumbledoreove Armije čiji je vođa bio Harry. Malfoy je osobno uhvatio Harryja bacivši na njega urok spoticanja i obavijestivši o tome Umbridgeovu što je Slytherinima donijelo pedeset bodova. Bio je i dio skupine koja je uhvatila Harryja dok je pokušavao provaliti u Umbridgeičin kabinet. Na kraju knjige bio je potišten zbog odlaska svog oca u Azkabani zajedno s Crabbeom i Goyleom prijetio je Harryju da će mu se osvetiti za to. Harryju su u pomoć priskočili članovi Dumbledoreove Armije koji su na Malfoya, Crabbea i Goylea bacili toliko uroka da su na kraju bili nalik velikim puževima golaćima.

Uvijek vaša Madamm

Post je objavljen 10.02.2007. u 21:58 sati.