Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tea2580

Marketing

naslov :)

evo idem napisat post....
jučer je bio maskenbal, ODLIČNO SMO SE PROVELI!!!! na početku smo plesale s mažoretkinjama i usput se zezale i zabavljale tako da mi je zbog toga štap dva puta ispao- no nema veze glavno da nije bilo dosadno! ;) a uz to sutra idemo u neko mjesto kraj šibenika gdje će također bit maskenbal pa su nas njihove mažoretkinje pozvale u goste- jedva čekam! naravno stat ćemo i u šibeniku da malo razgledamo grad.
sinoć- nakon nastupa smo se našle s curama (šoky, seka, vlatka, Iva i naravno ja) pa smo otišle na koncert. bilo nam je odlično!!! plesale smo i pjevale sa svima koje smo srele (a i malo smo glumile, u glavnim ulogama bile su Iva i seka, a u sporednoj sekin stari -znat će one na što ja mislim mouthwash ) ajme jednostavno rečeno bilo nam je legendarno!!!
u školi sve po starom, samo što će idući tjedan počet ispitivanja tako da sam počela malo više učiti, sad ću ubrzo bit dežurna- i to baš na valentinovo jedva čekam!
a sad vas pozdravljam na neko vrijeme... Iskreno da vam kažem zabavnije mi je uređivat boxove nego pisat postove... svima vam šaljem jednu veliku pusu!Image Hosted by ImageShack.us
P.S. Pave vraći se u školu!!! svima nam fališ! brzo ozdravi!!!!!!!!!!!!! kisach

ovo su slike od prošlogodišnjeg maskenbala, bivši 8.b i 8.c ( je da ni na jednoj nisam dobro ispala, al štoš? )

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 10.02.2007. u 20:37 sati.