Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/giftofhope

Marketing

odabrati život...

Kad ce nađeš u teškom položaju i sve se uroti protiv tebe,kad ti se čini da više ni minute ne možeš izdražati,ne predaj se jer upravo ondje i u tom času sve će se iz temelja izokrenuti. (H.B.Stowe)
Mislim da nije bilo prikladnijih riječi kojima bih započela...
Iako sam tek neznatni element u blogalizaciji,razlozi za pisanje nisu mi tek istresanje osobnih doživljaja i razmišljanja.
Željela bih sve vas koji budete ovo čitali,potaknuti da preispitate svoj život,promijenite perspektivu ako niste zadovoljni njime i konačno dođete do spoznaje koliko ste zapravo sretni.
Vjerujem da je svatko doživio nešto što ga je promijenilo kao osobu,nešto što je ostavilo trajni i neizbrisivi trag...U mom slučaju je to bio dan kad sam saznala da mi mama boluje od raka. Ne brinite,neću sad plakati nad sobom i sažaljevati se zbog toga...Do tada,mislila sam da se sve više-manje podrazumijeva,da je sve nekako sigurno.Oni koje voliš su tu...
Iako su liječnici rekli da joj ostaje svega mjesec-dva života,od tog dana prošlo je gotovo 7 mjeseci....ona je još uvijek sa mnom,njezina borba i dalje traje.
Danas gotovo da sama sebe ne mogu prepoznati. Zahvaljujem na svakom danu koji provedem s njom,po prvi puta u životu-svjesna sam koliko sam sretna.Sretna sam što sam uopće imala priliku upoznati ljude toliko mi bliske i što imam priliku uzvratiti im ljubav.
Ne želim gubiti vrijeme postavljajući si pitanja: zašto se ovo događa baš meni i biti frustrirana jer trenutno ne znam odgovor.Shvatila sam koliko ima istine u izreci da se prema ljudima posve drukčije ponašaš ako zamisliš da ih sutra možda neće biti s tobom..
Ono što sam vam za ovaj put željela reći-NE GUBITE VRIJEME!
Pokažite svojim najbližima koliko vam znače-SADA!
Kada počnete živjeti u trenutku i živjeti svaki trenutak-shvatit ćete koliko ste važni i koliko ste sretni...

Post je objavljen 10.02.2007. u 19:09 sati.