Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uniformmmfetish

Marketing

Prirodno,da mislim na tebe,prirodno mislim i na sebe,da sa drugim spavam dok te nema,to se podrazumeva...

Sinoć sam bila vani i bilo mi je jako dobro smijeh Zvijezda većeri kao i uvijek bila je Adri.Koliko ta cura ima energije!Ja sam mislila da sam ja puna energije,ali ona me šije na veliko smijeh Sinoć su svi pili osim mene.Ne želim ponavljat greške od prošlog vikenda.Ma...prijatelji,muzika i zajebancija dovoljno je za dobar provod.Jućer sam se valjala od smijeha,ali baš valjala u pravom smislu te riječi rofl rofl rofl dok me Adri pipala. Ccccc!! Damir kao i uvijek,prigovara Adri za alkohol,ali nakon nje i on si popije...dobro da me živu dovezao doma party i dok je Adri plazila po meni,Damir je "iskorištavao" Arijanu yes Ccccccccccc..... Arijana je inače nova u našem društvu,baš je slatka... wink Edvin jućer nije bio s nama pa sam bila malo sad no Eh da,namjeravamo ići na karaoke,tj.Adri...Jućer smo slušali svašta,od techna do narodnjaka...pa hip-hopa...Ma svašta!Ajde nije bilo loše,ali uz narodnjake se najbolje "ubiti".Đaga,Adrijanin šmeker,uopće mi se ne sviđa,zamislite koji lik,dofura je doma i predstavi je svojim starcima kao svoju novu curu.Koji neugodnjak!Dečka nisam stigla upoznat,ali kod mene je ostavio loš prvi dojam.
Eh da,zadnjih dana upoznala sam neke nove ljude i svaki put ista spika..."Strašno me podsjećaš na nekoga....hm...? " Ja ono kolutam očima rolleyes : Da,da... "Ah,pa ti si ista Indira iz Colonie...crna,jaka,markantna... burninmad Ono ljudi,niste u toku,Indira je sada plavuša! Nemojte je više uspoređivat samnom burninmad burninmad burninmad Ccccc!
Ma da nisam neka obožavateljica torta,prekjućer je moja mala Sara imala rođendan 3 godine,a jućer moj bratić,tako da mi je teta poslala komad torte i to sam smazala čim sam se probudila...Ma ja kad se probudim nakon noći provedene vani,pojela bi i vola njami njami njami
Ajde budite mi dobro...Voli vas uniformfetisarka... wave

Ja sam tvoja i to priznajem,ja sam tvoja, tvoja ostajem
al' ponekad pitam sebe,cija li je ljubav tvoja,dal' je, dal' je samo moja
Trujes me bez otrova,okujes bez okova,sta to radis srcu mom

sve u meni zapalis,razbolis pa ostavis,pa me lecis jednim dodirom

Ja sam tvoja, za tebe dajem sve,ja sam tvoja, toliko volim te
al' ponekad u mom srcu neka crna slutnja krene da li volis i ti mene


Post je objavljen 10.02.2007. u 16:57 sati.