Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnblog

Marketing

Vijesti...................

Jennifer Lopez - najbolje odjevena žena

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlargeSlibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Harper's Bazaar nikako se nije mogao odlučiti koja slavna osoba zaslužuje titulu najbolje odjevene za ovu godinu. Odluka je bila toliko teška da su sve potencijalne pobjednice završile u prosinačkom izdanju. Krunu je ipak odnijela Jennifer Lopez
Unatoč žestokoj konkurenciji od čak 45 ljepotica s dobrim ukusom, titulu najbolje odjevene je zaslužila svestrana Jennifer.
Osiguravši si mjesto na naslovnici, tridesetsedmogodišnja umjetnica za novi je broj progovorila o pauzi nakon udaje, o sreći s trenutno ipak nešto popularnijim suprugom Marcom Anthonyjem, a s jednakim oduševljenjem govori i o ljubavi prema modi.
Volim fantaziju koju donosi moda. Postupno počneš težiti kvalitetnijem životu i čini mi se da se to dogodilo i meni, kaže Jennifer i dodaje, iako će se neki narugati stvarima koje nosim, uvjerena sam da barem poštuju činjenicu što sam zaljubljenik u modu kaže J Lo.
Na pitanje što najviše voli vidjeti na sebi, odgovara: Obožavam šešire i trake za kosu. Podsjećaju me na Audrey Hepburn, Ingrid Bergman i Lanu Turner – onaj stari Hollywood.

Kate Moss dizajnirala gitaru

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlargeSlibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlargeSlibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Njezino pjevačko iskustvo svodi se na karaoke s Peteom Dohertyjem, no i to je bilo dovoljno da se ne samo preko ušiju zaljubi u električnu gitaru, već i da dizajnira jednu Rock chick Kate Moss je zajedno s glazbenikom Bryanom Adamsom kreirala električnu gitaru za skorašnju izložbu Born to Rock koja će biti postavljena u čuvenoj trgovini Harrods.
Ljepotica se tako pridružila brojnoj sviti poznatih koji slave zavidan utjecaj električne gitare ne samo na glazbu, već i na čitavu popularnu kulturu. Na dobrotvornoj izložbi sudjelovat će i Jennifer Lopez koja je također dizajnirala jednu gitaru.

Dolce & Gabbana zabranjeni!

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Oglašivačko društvo zabranilo je posljednje u nizu reklama Dolce & Gabbane jer su daleko od odgovarajućeg standarda Ozlijeđena žena s nožem u ruci, muškarci koji prijete jedni drugima, to su dijelovi reklamne priče zbog kojih je na adresu oglašivačkog društva dospjelo čak 166 žalbi.
Reklame D&G svrstane su među deset najspornijih, a zamjera im se glorificiranje nasilja i kriminala.
Unatoč činjenici da se radi o visoko stiliziranim fotografijama umjetničke vrijednosti i svrhe, one mogu biti ozbiljna prijetnja društvu.
Dizajnerski dvojac tvrdi da nisu imali nikakvih poteškoća u prikazivanju spornih reklama u Kini, Japanu, Europi niti Americi.

Scenski kostimi Kylie Minogue u muzeju

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlargeSlibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlargeSlibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Londonski Victoria and Albert museum izložit će u veljači 2007. nekoliko desetaka komada scenske odjeće australske pjevačice Kylie Minogue,
Blizu 200 kostima, fotografija i modnih dodataka od njezinih glumačkih početaka do posljednjih pojavljivanja na sceni, biti će prikazano između 8. veljače i 10. lipnja.
Pjevačica je dala 45 kostima koje je nosila na nastupima tijekom svojih devet turneja ili prilikom snimanja video klipova, posebice ultra-seksi zlatni kostim stilistice Stelle McCartney kojeg je Kylie Minogue nosila tijekom svog come-backa 2000. pjevajući 'Spinning around'.
Od njezinih glumačkih početaka koji su je proslavili u australskoj seriji 'Susjedi', jako poznatoj u Velikoj Britaniji, tu će se naći fetiš hlače na tregere njezinog lika.
Posjetitelji će se moći diviti odjeći koju su osmislili stilisti Dolce&Gabbana, Manolo Blahnik i Julien Macdonald.
Sljedećeg mjeseca bi pjevačica u Australiji trebala nastaviti turneju 'Showgirl' koju je prekinula prošle godine kada je otkrila da boluje od raka na dojci.

Marilyn i dalje među najpoželjnijima

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlargeSlibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlargeSlibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Najpopularnija platinasta ljepotica 20 stoljeća ne prestaje inspirirati svijet mode ni 44 godine nakon smrti
Vodeća imena londonske modne scene – Tracey Emin, Sadie Frost, Alexander McQueen, Daisy de Villeneuve i njihove kolege Belen Echandia, Sam Taylor Wood, Philip Treacy, Rodnik i Vivienne Westwood – kreirat će modele nadahnuti popularnom plavušom nad plavušama.
Modele će se kasnije prodati na humanitarnoj aukciji za pomoć djeci u zemljama zahvaćenim ratnim sukobom pod nazivom FOREVER MARILYN. Aukcija će se održati 23. listopada, a pratit će je i izložba glumičinih fotografija.
Marilyn je odabrana kao simbol ove akcije jer je i sama odrastala u sirotištima i domovima udomitelja, a modni su dizajneri uključeni u projekt jednoglasni u mišljenju da je ona čak i toliko godina nakon svoje prerane smrti među najprominentnijim simbolima ljepote i poželjnosti.

Post je objavljen 10.02.2007. u 15:06 sati.