Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justoneangel

Marketing

9.02.07. 19:50 petak Globalno zatopljenje!

Boook! Živa sam...i opet sam tu sa svoje tri točkiceroflroflroflroflrofl...Možda ćete zbog naslova pomislit da sam odlučila napisati dubokoumni post o globalnom zatopljenju, ali razočarat ću vasyesyesyesyes...evo o čemu se zapravo radi. U srijedu smo imali tehnički i nastavnica je počela pričati o tom velikom problemu koji muči cijeli svijet- globalno zatopljenje. Prvo smo je čudno pogledalinutnutnut, ali smo se onda jednostavno shvatili da se nikako nećemo izvući i izbjeći taj razgovor. I tako počela ona o tome da smo mi jako lijena generacijaheadbangheadbangheadbang, da će svijet, kada mi odrastemo, biti kaša jer se kao mladi nismo brinuli o okolišublablablablablablablabla itd. Uglavnom strašno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mislim, mi se tu mučimo oko škole, oko privatnih problema, a oni nas „tješe“ da će svijet biti praktički uništen kada mi odrastemo! I sad vi recite da je to normalnoludludludludludlud...i, znam ja da nam oni samo žele pomoći, ali takva pomoć nam nije potreban. Ali, stvarno!!!!!
A, sada nešto drugo. Jedan lik iz moj razreda na kemiji je probio neki plin smrdljivac, i kao što možete zaključit prema imenu, to UŽASNO smrdi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I, naravno, nastavnica je to primjetila i uzela to i otišla ravnatelju tako da on pogleda čiji su otisci prstiju na tom čuduludludludludludlud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kao što možete primjetiti ta nastavnica nije baš prisebna!!! I, danas ona nama rekla da su optužili jednog drugog lika (netko ga je cinka, a kad se sazna tko je to bio, taj će se „divno“ provestbangbangbangbang!!!!!!!!!!!!!!!) i naravno on se opravda i rekao je da to nije on nego druga dva lika. I, onda su oni otišli kod ravnatelja, 45 minuti bili tamo, a ravnatelj im je rekao da idu naboljepuknucupuknucupuknucupuknucu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I, da moja škola je TOTALNO čudna! Do sljedećeg puta kiss


Post je objavljen 09.02.2007. u 19:50 sati.