Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/itisallinmyhead

Marketing

Catch me as I fall, say you're here and it's all over now...

...baš me zanima oće se ko sjetit od koga je ovo pjesma, il kak se zove.

Inspirirana prošlim vikendom pišem ovaj post.... rolleyes
Znate kak nekad imate dane kad razmišljate o puno stvari...? O mnogim osobama i situacijama... Kad znate da će se neke stvari dogodit...? Tak sam i ja znala da ću bit onakva kakva sam bila u subotu (a vidjelo je dosta vas). Imala sam već dan prije neki feeling...i baš zato sam odlučila da ću napravit onako kako i jesam (znam da vas ubijam s ovim blesavim rečenicama lud).... Ukratko: imam dobar predosjećaj i vidjeli/čuli ste neke stvari. To je to.
Moja najveća mana je ta što se prelako vežem za ljude koji su mi dragi...al bar sam svjesna toga....to je ono jedino naivno na meni namcor. A ko što svi znamo svijet je nekad poput pozornice pune dobrih glumaca. Više ni ne možeš pogodit kome u potpunosti vjerovat. Al bar sam i tog svjesna (čudno namcor)...
Najlakše bi bilo kad bi stvari ostale uvijek iste...ali to nije najbolje rješenje...! Kao što svi znamo: iz grešaka se uči. Nekad se učini kak u tom nema istine...vjerujte, ima. Tako se oblikujemo kao osobe, jačamo. I to je super. Koliko god vam ovo sad čudno zvučalo: drago mi je da je 'bilo ono što je bilo'. Drugi dan sam bila stvarno sretna. Nekad zaboravim na one prave vrijednosti u životu, na to da bez nekih osoba NE MOGU i NE ŽELIM, da ima ljudi koji se stvarno za mene brinu... I u ovu subotu sam shvatila da istinski mogu računat ne neke ljude i tako mi je drago da sam ih upoznala - Ines, Andreu..(da sad ne nabrajam) koje su stalno pitale kako sam i brinule se... Hvala wink.
Nadam se da će jedna osoba dobro zapamti što sam joj rekla...i hvala ti na onoj poruci....
...i ponosna sam na sebe, šta god vi sad mislili; ponosna sam zato što imam snagu prijeć preko nekih stvari i dignut se kad god se neš loše dogodi, što sam postupala u mnogo situacija i pre pošteno i zato što imam uz sebe par prekrasnih osoba. yes wink

To je sve...Morala sam to negdje 'izbacit'.... Valjda ću opet jednom krenut sa svojim veselim postićima. Vidjet ćemo što će sve ovaj vikend bit.

Za kraj (iz iste pjesme):
...No one's here and I fall into myself.
This truth drives me into madness...
I know I can stop the pain if I will it all away...
If I will it all away....


Post je objavljen 09.02.2007. u 14:18 sati.