Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

Osnovana agroseksualna udruga

Svakodnevno smo na našim ulicama svjedoci širenja metroseksualne ideje kao jedine ispravne ideologije. Tu je činjenicu u pravi tren shvatila grupa entuzijasta, zadarskih studenata i odlučila djelovati. Navedena grupa, predvođena mladim Čedomirom V., odlučila je stati na kraj ovakvom ponašanju i u svrhu toga osnovati udrugu, kojoj će cilj biti borba protiv svih ideja koje nisu u skladu sa pravim i izvornim mužjakom. Na osnivačkoj skupštini kolege su izabrale vodstvo udruge. Zbog svojih zasluga u promicanju vrijednosti agroseksualizma, za potpresjednike udruge izabrani su stanoviti Ivan V. i Ivan H. Ovaj posljednji je istakao u svojem govoru da će svoju arheološku vještinu potpuno iskoristiti u borbi za ispunjavanje ciljeva udruge, time da će kipove poput Apoksiomena 2, i Herakla 3, koje je pronašao u okolici Primoštena izuzeti iz sljedeće izložbe. On smatra da takvi mišićavi kipovi ne daju lijep primjer mladim ljudima naše zemlje.
Iz novoosnovane udruge pozivaju sve prave muškarce da se svim sredstvima bore protiv dezeodoransa, brijanja pazuha, bojanja kose i bilo kakve odjeće sa fancy markama. Takve stvare nisu i nemogu biti spojive sa pravim muškarcem. Tijekom trajanja skupštine, u novu se udrugu učlanio veći broj pravih muškaraca. Ovdje ćemo nabrojati samo neke. Kolega Vinko K. se učlanio među prvima, sa obećanjem da od danas prestaje nositi fancy odjeću, te da više neće surfati internetom, nego da će se njegovo korištenje kompjutera ograničiti na nabadanje slova u Wordu. U udrugu se učlanio i stanoviti Stipe B., predstavnik studenata povijesti druge godine, čime je važnost ove udruge podignuta na višu razinu. Članovi su postali i uvjereni agroseksualci, Željko J., Bugi, Fix, i Stjepan M. koji je izjavio da se učlanio samo zato što misli da će mu udruga plaćati autobusnu kartu do doma. Naravno udruga nije izrazito muška. U nju su se učlanile i dvije kolegice: Linda S. i Nikolina B. Upitane za razlog svog učlanjenja, kolegice su jednoglasno izjavile da metroseksulci nisu pravi muškarci, te da one najviše vole dlakave i znojne mladce kojih je svakim danom sve manje. Po njima, takvih će biti i napretek u ovoj udrugi. Naravno, ovdje ne možemo ne spomenuti da se u rad udruge uključio i dotični Branko R. i to kao glasnogovornik, koji će stalno pratiti njen rad putem novotarije zvane internet i blog. Premda se u statutu udruge ističe zabrana inteneta, njegovo je korištenje dopušteno glasnogovorniku, kako bi na taj način pronosio agroseksualnu ideju diljem svijeta.
Poslije radnog dijela sjednice, članstvo je zamezilo i dobro se napilo, pa je sjednica zaključena kad se njen predsjednik idućeg jutra otrijeznio.
Ova inicijativa je pohvalna i zbog toga ću rad ove udruge pratiti i dalje.


Post je objavljen 09.02.2007. u 09:30 sati.