Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brain4u

Marketing

Ludilo

Jeste li se ikad zapitali koliko bi ljudi za vama žalili da umrete?
Normalno,bilo bi tu plača i jako puno jecaja.Ali odmah biste pali u zaborav.Čini se da je istina da daelko od očiju jest daleko od srca.Ali opet uvijek postoji jedna osoba.TA jedna osoba koja nikad neće zaboraviti.
Tko je moj tajni anđeo?
Jar kad se sunce skrije a mjesec otvori oči , kad nebo nad nama zaplače , svi smo mi sami.Postoje razna lica smrti.U tom osamljenom trenu zabljesne te slika lica smrti.To može biti bilo tko.Tvoj brat,prijatelj,djete,majka ili pak onaj novinar kojeg svakodnevno gledamo na televiziji.Krajnji stadij užasa je kad shvatiš da je lice smrti zapravo tvoje lice.Da je cijeli svijet i svi događaju u njemu zapravo ti sam.Da si ti cijeli svemir.Ne očekujem da to itko shvati ali istina je i treba je reći.
Kakve li sve tajne skrivaju stvari oko nas.KAd bi stjena vremena mogla govorit...
Zamislite samo da imate percepciju orla koji leti.Da osjetite stravičnu megalomaniju koju osjeća mrav.
Indijanci vjeruju da neki vračevi imaju sposobnost transformacije u životinju.Sad vi zamislite kojui se novi svjetovi i nova saznanja skrivaju u toj mogućnosti.
Ima stvari koje nas mogu odvest na kraj svijeta i dalje ali ako nemamo nekog da nas vodi nikad se nećemo vbratiti.Ostat ćemo zauvijek zarobljeni i izgubljeni na drugoj strani.
Smatram da samo mentalno jaka osoba može uzet trip (LSD) i otić na putovanje onkraj stvarnosti i vratit se normalna i obogaćena iskustvom i novim znanjima.
Zato budite se sada djeco noći jer novo doba dolazi.I kad na kraju svijeta stjena vremena bude progovorila reći će:
" Dobrodošli u odvojenu stvarnost"...

Post je objavljen 08.02.2007. u 22:26 sati.