Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoranostric

Marketing

Novosti iz Karlovca

Jučer navečer bila je tiskica (to je moje pohrvaćenje riječi "presica"!) u Karlovcu, gdje je predstavljena inicijativa za osnivanje Zelene stranke u Karlovačkoj županiji. Govorilo je i nekoliko gositiju iz Zelenih za Zagreb, najavivši da stranka uskoro mijenja ime i Statut, tako da će postati nacinalna (ime će biti, vjerojatno, ili Zelena stranka Hrvatske, da se zna da nam je domet, nacionalan, ili samo Zelena stranka, da bude kraće). Iz Karlovca je pak govorilo nekoliko ljudi, predvođenih Milom Sokoličem i Rudolfom Brlečićem (koji ne voli isticanje da je general u mirovini, ali eto ne mogu odoljeti da to ne spomenem…smokin). Sokolić je poznata politička osoba u Karlovcu, doživio je tu čast da ga prije tri mjeseca izbace iz HSLS, inače je godinama aktivan i u udrugama za zaštitu okoliša. Radio Mrežnica najavio jje u utorak da Mile Sokolić osniva stranku zelenih. Dakako, ne radi se ni o čemu sličnom. Okupila se grupa raznolikih ljudi, iz Karlovca i više drugih mjesta, koji smatraju da je došlo vrijeme i za zelenu političku stranku!

Bilo je šumova u komunikacijskom kanalu greedy, pa se Udruga za zaštitu okoliša grada Karlovca danas ogradila, da ne stoji iza ideje osnivanja stranke zelenih. Naravno, u stranku ulaze pojedinci, ne udruge. Potpredsjednik udruge bio je na tiskici i rekao da će pristupiti stranci. U udruzi su inače i karlovački gradonačelnik (HDZ) i ljudi iz drugih stranaka, koji su se naravno osjetili pogođenim. Udruge nastavljaju djelovati, kao i do sada. Daleko bilo da bismo mi nekoga htjeli pojesti! mouthwash

Zanimljivo je, da su za travanj zakazani izbori za mjesne odbore u Karlovcu, pa će to biti prva prilika za izlazak na izbore!

Post je objavljen 08.02.2007. u 21:35 sati.