Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fuzzylogic

Marketing

7. čin sapunice "Ljubavi izvadi mi oči"

7. ČIN

''Krenimo, objasnit ću ti sve po putu. Moramo stići do Vasquez rezidencije pronto!''
saopćio je Enrique Iglesias Jose-Antoniu dok je brisao zakrvavljeni šurihen o posebnu krpicu za šurihene.
Ei: Kod rijeke se nalazi ulaz u stare katakombe koje vode ravno u podrum Marijine kuće. To će nam znatno skratiti put i dobit ćemo element iznenađenja koji nam je prijeko potreban.
Krenuli su prema brežuljcima iza kojih je tekla rijeka Grande Rivero. Jose-Antonio je zbunjeno pokušavao pratiti Enriquea koji je ubrzano koračao pri čemu je na vrlo seksipilan način vrtio bokovima.
J: Gospodine Iglesias...čekajte..
Ei: Enrique, molim te.
J: Enrique..što...što ti radiš ovdje!? Moram priznati da sam zbunjeniji nego onda kada sam prvi put dobio erekciju. Kao da znaš o čemu se radi i očito si ovdje s razlogom.
Ei: Znam ja puno više toga nego što ti misliš. Znam tko si ti Jose-Antonio i znam sve o nastojanjima zle Marijine maćehe Brujerie da probudi Onog Koji Čeka Da Bude Probuđen....znan u užim krugovima kao Rupert.
J: Rupert, zli bog? Dakle...istina je?
Ei: Istina...kao što je istina da moji plesni koraci bacaju žene u trans, a muškarce tjeraju da ponovo promisle o svojoj seksualnoj opredijeljenosti.
Brujeriu i njezinog pijuna Fernanda već dugo imamo pod nadzorom. Nismo mislili da ćemo morati tako skoro intervenirati, ali kucnuo je čas. Vremena je sve manje...
J: Vi? Tko ste to vi?
Ei: C.A.E. To je skraćenica za Celebrities Against Evil. Naša organizacija bdije stoljećima protiv zla u svijetu. Jedna od glavnih zadaća nam je spriječavanje buđenja zlih bogova poput Ruperta i nagovaranje Barbare Streissend da prekine karijeru. Ovo prvo nam je nekako uvijek polazilo za rukom, međutim u ovom drugom nismo bili pretjerano uspješni. C.A.E. je organizacija čiji članovi su uvježbani da barataju svim mogućim oružjima, da upotrijebljavaju snagu svojeg uma, prežive u nemogućim uvjetima i održavaju ravnotežu između dobra i zla. Znanje se prenosi već generacijama i malo ljudi je svijesno našeg postojanja...mi smo tu kada treba vaditi čovječanstvo iz govana.
J: A tko su još članovi te organizacije, osim tebe?
Ei: Jedni od najistaknutijih i najsmrtonosnijih su svakako Chuck Norris, Madonna, Dustin Hoffman, Jackie Chan i Vladimir Putin. Međutim, vrhovno vijeće je poslalo mene na ovu misiju zbog mojeg izvrsnog snalaženja u Mexicu i zato što sam već upoznat sa nedjelima Brujerije i njezine zle vojske goblina. A i htio sam kupiti jednu predobru šuljicu koju sam vidio u izlogu u gradu.
J: Kontam. Vi ste nekakva vrsta super heroja!
Ei: (zavodnički se počne smijati) Ne bih nas baš nazvao super herojima. Mi svi, osim što smo poznati i uspješni u onome što radimo, shvaćamo da kao celebrity osobe moramo preuzeti teret spašavanja svijeta u naše ruke. Tko će ako nećemo mi? Superman? George Bush!?? Blah... (ljutio odmahne rukom) Još malo i stigli smo do katakomba.
J: Nešto mi nije jasno. Fernando mi je rekao da Brujeria treba Marijinu krv kako bi oživjela Ruperta. Zašto baš njezinu?
Ei: Vidiš, Marija potječe iz pradavne loze. Njezina obitelj je jedna od prvih koja je bila u doticaju sa crnom magijom kulta Carameli koji je prije 2000 godine prvi pokušao probuditi Ruperta iz vječnog sna. A osim toga, Maria je i djevica.
J: Errr...pa ne bi baš rekao.
Enrique naglo stane
Ei: Kako to misliš?!
J: Paa...ja i ona smo često uživali u istraživanju vlastite seksualnosti. Drugim riječima, uzimao sam je kao mladu kobilu koja se propinjala i vrištala kao da je žigosaju. Ponekad čak i po sedam puta u jednom danu.
Ei: Znaš li ti što to znači!?!
J: Da sam relativno izdržljiv?
Ei: To znači da Brujeria nema pojma o Marijinom razdjevičenju!! Ona misli kako je Maria djevica, a ako nečista krv padne na Oltar Buđenja cijeli proces će se izokrenuti!
J: Pa nije li to dobro?
Ei: Nije! To nikako nije dobro! Usred buđenja Ruperta doći će do kozmičkog paradoksa i cijeli svemir i vrijeme će biti progutani u crnu rupu koja će se otvoriti upravo ovdje....u Mexicu!
J: (zaprepašteno) DIOS MIHO! Biti ćemo na svima vijestima!
Ei: I gore od toga! Sav život će prestati postojati i ostati će samo potpuno ništavilo!
J: Kako god bilo, moramo požuriti i spasiti Mariu!
Ei: Nadam se samo da ćemo stići na vrijeme! Evo nas kod katakomba.
J: Gdje? Ja ništa ne vidim. Ovdje je samo nekakvo raslinje.
Enrique je zapjevušio nekakvu poskočnu melodijicu i odjednom su se usred raslinja počela nazirati vrata sa uklesanim natpisom 'Katakombe - zabranjeno parkiranje' i nešto manjim natpisom 'Juan je bio ovdje'.
Ei: (iznanađeno) Ovo nisam očekivao. Zla energija je na ovom mjestu jaka. Ne mogu ući.
J: Kako to misliš 'ne možeš ući'!?! Zar da se sam suočavam sa zlim bogom, vojskom goblina i maćehom sa drvenom nogom!?
Ei: Brujeria je očito znala da će C.A.E. nekog poslati...aktivirala je stoljetni artifakt 'ANTI-CELEBRITIES' koji onemogućava ulazak C.A.E.-ovaca tako da energija artifakta blokira našu mentalnu snagu. Morat ćeš nastaviti sam, amigo! Evo ti moje nunčake i mp3 sa mojim najnovijim albumom da ti ne bude dosadno dok budeš prolazio kroz katakombe. Oh, i još nešto. Trebat će ti svijetlo. Za to će se pobrinuta ova magična baterijska svjetiljka.
J: Slušaj Enrique...malo mi je neugodno, ali...jel bi mi se mogao potpisati na potkošulju? Puno bi mi značilo..hoću reći, mojoj nećakinji bi puno značilo. Ona te obožava.
Ei: Naravno stari, nema frke. Kako da napišem posvetu?
J: Napiši 'Za Jose-Antonija, moju najvatreniju obožavateljicu'.
Ei: (upitno podiže obrvu) Nećakinja se zove isto kao ti?
J: Joj, sad mi je neugodno...dobro, priznajem, za mene je.
Enrique je naškrabao autogram i otkopčao još jedno dugme košulje, kako bi njegova glatka mišićava prsa još više došla do izražaja.
Ei: Vidimo se na imanju. Meditirat ću ispred kuće i usmjeriti svog duhovnog životinjskog vodiča - malog dikobraza, da bude s tobom i u najtežim trenutcima.
J: Hvala Enrique. Dat ću sve od sebe!
Jose je ušao u mračne katakombe i upalio baterijsku svjetiljku koja je magično zasjala po kamenim zidovima.
Ei: Jose-Antonio...još nešto. Ti si najhrabriji čovjek rođen kao žena kojeg sam ikada upoznao! Sretno...trebat će ti.

Post je objavljen 08.02.2007. u 21:15 sati.