Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fishgirl

Marketing

Priča za laku noć

Evo vam jedna lijepa priča za laku noć. O gulifima. To su vam neki između demona i ljudi. Okupljaju se oko mjesta gdje je puno smeća. Kad prolaziš vani i čuješ kao da padaju žirevi, bježi koliko te noge nose ( to vam je znak njihove prisutnosti ). Pojavit će vam se ako vi ili neko u vašoj obitelji ima veze sa sotonizmom, spiritizmom, magijom, a ako se bavio time i prestao i postao vjernik, eee onda ste naje?ali.
Od moje frendice frend, njegovi dida i baba žive na selu. Baka se bavila crnom magijom. Jednom je po noći se čulo kucanje. Ode dida, nema nikog. Dobro, vrati se on u krevet, opet čuje kucanje. Boli ga kurac, neko zajebava. Nakon par sekundi netko počne lupat po vratima. Ode on, nema nikog. Vrati se u krevet, neko lupa po prozru. Podigne rolete, nema nikog vani. Kako im je slaba izolacija, čuje netko otvorio garažu. Uzme sjekiru, mislio je huligani došli zajeba?Eto uđe u garažu i vidi nema nikog. Upali svjetlo i vidi nešto malo, s rogovima i velikim noktima. Taj ga napadne, dida i dandanas ima ožiljke na prsima od tog. Dida zamahne sjekirom, lupi ga, pa onda gulif pobjegne, nestane.
Netko je sad kao rekao da je ta kuća ukleta ( zato što ju je demon posjetio ) . Napuštena je. Unuk od tog dide je iz zajebancije sa curom otišao u tu kuću. Ništa po danu sve normalno. Zezaju se oni tamo, smotaju si par jointova i onda na većer vidi na šiljaštoj ogradi, gulif se izvalio i gleda u tog unuka od dide. Ovaj mu se nasmijao, pošto je malo bio napušen, mislio priviđa mu se, a gulif tada nestane.
Kasnije su pročitali da se gulifima trebaš iskreno nasmijati i oni će otići od teba.
Joj kako sam se naježila. Ali ovo bi stvarno mogla biti istina. A sad da čujem vas.

Post je objavljen 08.02.2007. u 21:09 sati.