Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jednazirafa

Marketing

Nešto i svašta

Novi postić, uiiii! Ali komentari… cccccc, samo mi mrak na oči tjerate, ali nema veze. U ponedjeljak nije bilo Barbare u školi, a danas Marije. I još 5 ih nije došlo. Iz 7d ih nije došlo 11-12, a i ostalih je falilo… Sad ova luda gripa. Svi su zaraženi, a i ja sam na dobrom putu, nažalost. Barbara mi je kupila žiraficu na privjesku i kemijsku sa žiraficom, a ja njoj tehničku i blokić. Nadam se da joj se sviđa. Za Mariju vam ispričam u slijedećem postu.
Napokon imamo i post na 6d blogu. I sad idem još jedan napisati. Pošto nemam baš nekih ideja iz svog života, evo koji vic da vam malo rastegnem usta i maknem koju boricu. Hehehe


-Ide tata ulicom s djetetom u kolicima i dijete plače, a tata govori: "Smiri se Pero, smiri se." Tada naiđe starica i reče: "O kako ste dobar tata, ne tučete svoje dijete. Pero, tako vam se zove dijete?" A tata odgovara: "Ne tako se ja zovem."

-Ide CD ulicom i sretne gramofonsku ploču, pa je pita: "Što je pločo, jesi još na igli?"

-Ušao kauboj Joe u saloon i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj i ubije ovu četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže "Zašto dama stoji sama?".

-Otišao čovjek kod vračare i ona mu kaže da će biti kriv za smrt 8 milijuna ljudi. Sav nesretan odlazi od nje i šeće se po mostu i vidi dječaka kako se utapa i pomisli da može bar jedan život spasiti i spasi on dječaka. I kaže dječakova mama sinu: "Adolfe zahvali se dobrom čovjeku!"

-Bakica lista telefonski imenik i pročita: "U slučaju požara zovite 93.
"Kuda taj svijet vodi? Kad sam ja bila mlada u slučaju požara smo zvali vatrogasce.

-Prepucavala se dva bogataša, koji je bogatiji... "Ja imam toliko novca, da mogu kupiti cijeli svijet!" "Ja ga ne prodajem!"

-Kaže Perica mami: "Mama, tata je opet pijan!" "A otkud ti to znaš?" "Pa eno ga, opet brije ogledalo."

-Idu dva povrće ulicom. Jedno repa, a drugo svira jazz.

-Kaže otac sinu: «Sine, glup si kao ovaj stol» (i pokuca po stolu). «Tata, netko kuca». «Pusti sine, ja ću».

-Što je to malo, zeleno i jede kamenje? Mali zeleni kamenojedac.

Post je objavljen 08.02.2007. u 20:21 sati.