Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/unholy

Marketing

ŠTAFETA

5 stvari koje opća javnost ne zna o meni?

E to je posao! Toliko sam lajav da je teško naći nešto što nisam rekao. Evo sada sam vam rekao prvu stvar – lajav sam.
Dobro, dobro, šala. Evo 5 stvari koje možda ne znate o meni:

1 – neki su najvjerojatnije čuli da sam porijeklom (ludi) Dalmoš. Istina je ali ne u potpunosti. Moj ćaća je Dalmoš, iz Zadra i svi njegovi su mješavina Zadra, Splita i ostaloga između. Navodno nam porijeklo prezimena potječe sa Brača (sumnjam u to jerbo nisam baš tako škrt). E sada, mater mi je Slavonka, ali ne čista jer je njena mater (moja baba) Ličanka. I šećer na kraju, rođen, živim i djelujem u Zabregu. Znam, pa kako onda Dalmoš? Već sa par mjeseci sam bio u Zadru i većinu godine kao klinjo sam visio dolje. Imam bratića i sestrični svojih godina, tako da sam smo zapravo zajedno odrasli. Barem dio naše mladosti. Kada sam krenuo u školu, to se svelo na ljetne i zimske praznike, a onda polako na sve manje i manje – nažalost. Možda nisam čisti, ali sam u duši Dalmoš.

2 – neki znaju, a neki ne da sam se nekada bavio plivanjem. Ne samo rekreativno već sam bio dosta dobar u tome. Čak punih 13 godina svakodnevnog isplivavanja bazena Mladost Sava. Imam čak 2 državna rekorda za koje nisam dobio ni tapšanje po ramenu te sam bio u olimpijskom savezu (ali su me toliko brzo izbacili da nisam stigao ni dobiti majicu, ali to je druga i duga priča).

3 – e kada sam kod izbacivanja, sjetih se sljedeće stvari. Neki su možda primijetili da imam laganih problema sa autoritetom. Sada sam još dobar kakav sam bio prije. Do sada sam se 500tinjak puta opekao i dalje nisam naučio lekciju (zovite me Sizif). Skoro su me izbacili iz srednje (pokušali su), ali našli su blažu verziju pa su me samo rušili razred. A izbacili su e zato 2 (dva) puta iz vrtića – ne šalim se, bio sam prehiperaktivan. Na kraju me baka čuvala doma. A katkada me i ona pokušava izbaciti iz kuće kada se zakačimo.

4 – što još da vam kažem? da ima treću bradavicu? Morati ću vas razočarati jer nemam.
E da! I prije nego sam počeo plesati imao sam poveći ego, ali kada sam naučio voditi u plesu to je bio jedan veliki Red Bull na moj ego. K tome još sam ovako lajav i po prirodi filozof. Znam, ubitačna kombinacija.

5- i zadnje. Ček da nešto izmislim.
Obožavam mačke. To najvjerojatnije znate, ali više ne znam što da vam kažem. Kada kaže mačke mislim na ona mala dlakava četveronožna stvorenja što se deru "mijau". Naravno volim ja i one druge mačke, ali koncentrirajmo se sada na prvonavedene. Po egipatskoj kulturi čuvarice podzemlja, bića koja imaju takvu inteligenciju i ego kao niti jedno drugo živo biće na Zemlji. Njihov inteligentan ali vječna flegma pogled te nevjerojatna pokretnost. Da nisu toliko po prirodi lijene i spavalice najvjerojatnije bi bile dominantna vrsta. Mijaooooo


Eto, nalupao sam 5 stvari, pa da čujem da netko nije zadovoljan. Sada bi trebao izabrati 5 žrtava da to također napišu, ali kako ja lagano kasnim to se toliko proširilo tako da su svi koje ja znam to već otipkali. Eto, razbijam lanac. E da i za kraj kao šesta stvar kao bonus: ja sam onaj koji razbija lance sreće što mi ga šaljete mailom! Ha, ha, ha, ha, ha!


Post je objavljen 09.02.2007. u 01:01 sati.