Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/queenfrommars

Marketing

SA ČIME BI TI MENE IMPRESIONIRAO??? MA DAJ MOLIM TE, SABERI SE!!! + UPDATE; ANNA NICOLE SMITH

Žalim za nekim starim vremenina. Mislim, žalim... jel tada još nisam imala ni dečke, nisam razmišljala o njima. Bila sam premlada, pa su me dosta kasno počeli i zanimati...
Ali danas... muka mi je od same pomisli na neke loše upade. A loši su samo i jedino zato što se oni forsiraju previše. Misli da mora biti ili najzgodniji ili najpametniji ili najbogatiji ili najjebač... i još puno tih naj – naj bedastoća kojih se trenutno ne mogu sjetiti. A najgora kombinacija kad se svi ti naj - naj nađu u jednom momčiću. A bilo je i takvih. Onda se spašavam, trčim glavom bez obzira...
Sjetila sam se jednog lika od prije koje tri godine. Nazovimo ga J.. Nismo imali ništa posebno, upoznali se na moru, malo se zezali... kako to već ide. I na prvi pogled mi je bio super, čak je bio i plav... po mom ukusu. Ali dečko je puno previše pridavao pažnju svome izgledu. Biladao je svaki dan i izgledao je jako lijepo. Savršen red ploičica, lijepo oblikovane ruke... ali bilo je taman. Ni previše ni premalo. Ali nekako sam ja prekinula kontakte jel nisam htjela ljetnu romansu furati u Zagreb.
I došlo je i sljedeće ljeto. I naravno, sreli smo se, malo popričali. On se počeo vrtiti oko mojih frendica i ispitivati da zašto ja ne želim ništa sa njim i sl. pitanja. Ali on stavrno nije bio tip dečka za mene. O. K., par dana samo izlazili van, zajebavali se... a on bi nešto a ja ne želim ništa. Kužim njega, a normalno da ja tu pizdim jel želim da me ostavi na miru.
Možda bi ja i pokušla nešto ponovno, ali šta se je dogodilo? Taj čovjek se je u godini dana promijenio totalno. Postao je totalno druga osoba. Zajebancija više nije bila na mjestu, on je postao središte, u društvu je bio on i nitko više. Čak je bio rekao jednom "Pa ajde da baš sad vidim kako će vam biti bez mene!" i otišao na par sati. A ne da nam je bilo dobro nego nam je bilo jebeno. Zatim, nabildao se totalno. Onako, ružno, zbilja previše. A on je brijao da je najzgodniji i najljepši na svijetu.
I sad zamislite bildera metroseksualca. Pukla sam totalno kada sam vidla da pleše u disku u kavezu, skida majcu i napinje mišiće. Curice sline a ja si samo mislim da vam je znati šta mu je u glavi ne bi ga ni pogledale.
A vrhunac... kada je izvadio neku roll on bočicu sa zlatnim šljokicama i namazao se po cijelom tijelu da se blješči sav i da mišići dođu do izražaja puknula sam se smijati. Mislim dečko, nemoj pretjerivati.
Zatim se nagnuo iz kaveza i zapjevao mi pjesmu od Tonya Cetinskog "Blago onom tko te ima, tko te ljubi..." Samo sam zgrabila frendicu i pobjegla.
Vidla sam ga opet sljedeće godine možda dva - tri puta, nismo se ni pozdravili. Mišići su se još napuhali, mozak vjerovatno smanjio a ego nije stao u birc koliki je.
Ne volim metroseksualce. Jednostavno ne! Takvi ne bi prošli kod mene. Kada dečko nosi ogledalo u đžepu i sjajilo za usne ja popizdim. Kada je frizuru uređivao duže nego ja svoju... ima savršeno izmanikirane nokte... čupa obrve...

"I never knew a guy who carried a mirror in his pocket
And a comb up his sleeve-just in case
And all that extra hold gel in your hair oughtta lock it
'Cause Heaven forbid it should fall outta place..."


Da se razumijemo... naravno da mora držati do sebe... pa šta će ti neki musavac i smrdljivko. Ali kada ne pretjeruje. Kada je još zadražao poneke dlake na tijelu. Kada dekorativne kozmetike iliti make - upa nema više od mene. Ne smeta meni ako on koristi labello, tušira se redovitio, brije, mijenja bokserice i pazi na higijenu... to volim, to mi se sviđa. Kada pazi na odjeću... pa normalno, svatko želi biti dotjeran i sređen. Ali pretjerivanje... pa brate mili... kod mene to je big turn- off!
Gledam spotove 80- ih. To su bili muškarci! Istina da su nosili i tajice i pripijene traperice i uske majice ali vidjelo se na njima da su pravi. A ne današnji. Više treba da njega urede nego neku ženu.
Čuli ste za Deena? Čak sam jednom vidjela i spot. Mislim da je sexichika. Tako nešto. Kada ja vidim takvog dečka meni zlo dođe. Pa zašto si to rade? Našminkane oči, usne, jagodice, pudera više nego kod većine cura...
Tu su pak i oni kaj briju da češ pasti na njihovu pilu. Hey, nismo sve iste i vjerovali ili ne ne zanima me ni stanje na vašem bankovnom računu niti auto koji vozite. A i vjerovatno je to auto od starog a mama mu tanka bengu. E, velikog muškarca.
Neki znaju biti O. K., za početak, ali kad tad oni se moraju pohvaliti sa svojim limenim ljubimcem.

"Okay, so you've got a car
That don't impress me much
So you got the moves but have you got the touch
Don't get me wrong, yeah I think you're alright
But that won't keep me warm in the middle of the night..."


Ili oni kaj auto vole više od žene i bilo koga drugoga. Ulažu sve u njega i briju da sa takvom makinom mogu dobit svaku u gradu.
Jednom mi je u Vodicama stao tip nakon što sam se vraćala iz grada sa frendicom. Imao je Mercedesa... crveni, kabrio, dvosjed (ne pitajte koji je to model ili šta već jel ne znam). Registracije njemače... dečko iz bosne.
I on bi mene povezao. Reko, hvala ne. I on mene pita da kaj je meni, zar ja ne vidim auto i ne želim se malo voziti u njemu, da okusim pravu mašinu. Ma daj frajeru, gubi se. Ljutito je odjurio, još da meni i A. pokaže kako on dobro vozi i vjerovatno da propuštam najluđu noć u svom životu.

"You're one of those guys who likes to shine his machine
You make me take off my shoes before you let me get in
I can't believe you kiss your car good night
C'mon baby tell me-you must be jokin', right!..."


A ovi što misle da će dobit nešto ako cugu plate... ma daj, mogu si ja i sam platit cugu.
Jednom sam naletila i na intelektualnog snoba. Dečko studira ne FERU. Da, znam da ste svi pametni koji ste na tom faxu, da učite po cijele dane i znate sve o svemu. I to cijenim, volim to kod ljudi... jel ako nemaš znanja nemaš ništa. Ali on je bio tip koji je mislio da su svi totalno ispod njega jel je on ultra pametan. Svaka čast njemu na njegovom znanju ali je pretjerao. Nakon kratkog kviza, rešetanja (kvazi suptilnog) opće kulture i još nekih polja, lagano sam se pokupila. Nije upecao tu večer ništa. :)
Ne tražim puno... ali fakat... znam da svi to kažu. I oni kaj to zbilja misle i oni kaj samo glume. Zadnji dečko nije imao ni vozačku a kamoli auto. I plaćicu od 2000 kn. Nije mi smetalo. Svaki dan smo zajedno cupkali po tramvajima. Ja sam radila, on je radio... bilo nam je lijepo.
Ne tražim ni kuću na moru, jel imam ju, ne treba mi niti njegov auto, uzet ću od starog. Istina je da nemam vlastiti stan još, ali živim sa starcima. Radila sam za svoju plaću... radit ću i opet. Nije mi teško.
Ako si student, kužim da nemaš više od 50 kn u džepu i to mi ne smeta. Jednom češ i ti imati. Ne želim pit na tvoj račun.
Zašto mislite da sve želimo auto, novce i razno razne stvari?
Želim samo da započne normalan razgovor sa mnom. O čemu? Luda sam za glazbom. Pričaj o tome. Neiscrpna tema kod mene.
Nikad ne znaš gdje će te normalan i iskren razgovor dovesti. Samo ne laži. Pogotovo ne u startu.
Samo budi svoj i normalan.



UPDATE; 08. 02. 2007. 23:30

Anna Nicole Smith dead!
Okrenem na CNN i vidim ovu vijest. Malo me je šokiralo. Nisam ni voljelu tu ženu, nisam imala ni neko mišljenje o njoj. Bila mi je simpatična na neki čudan način. Vjerovatno mi je bilo simpa jel ju je bolio briga za sve, radila je uvijek kako je i što je ona htjela.
Šokiralo me je to jel ona ima 39 godina. U današnje vrijeme rijetko čujemo da tako mlade osobe umiru. Moram se složit da nije bila u cvjetu mladosti ali kaj je to starost? Pa naravno da nije.
Naveli su par razloga zašto misle da je umrla.
Na vrhu liste je stajalo njezino često gubljenje kilograma i ponovno dobivanje istih. A ona nije gubila kilicu, dvije ili tri nego čak po 30 do 40 kilograma.
Zatim su naveli i mogućnost predoziranja metadonima.
Ostale nisam zapamtila ali i tako je to bilo samo nagađanje. Obdukcija je danas pa će se znati i nešto više.
Nađena je u hotelskoj sobi u Miamiu.
Bila je Playboyeva zečica, a bila je udana za teksaškog milijardera koji je bio stariji 63 godine od nje. Njegova obitelj nikad nije odobravala tu vezu jel su mislili da je golddiger. Možda je i i bila, možda ga je voljela kako je sama tvrdila. No, nije ni važno, samo ona zna. Nakon njegove smrti vodila je čak dvije bitke za nasljedstvo.
U jednom intervjuu kod Larrya Kinga na pitanje da li pazi na zdravlje radi svih tih izgubljenih - vraćenih kilograma, odgovorila je da se sada ne zamara sa tim, da je premlada. Očito nije bila.

Post je objavljen 08.02.2007. u 14:52 sati.