Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slonic

Marketing

bljak...

ja neznam kako vi, ali mene će ovo vrijeme ubiti....od jutra me boli glava, povraća mi se, pijem tablete, jedem pa mi je muka, ne mogu zapaliti, sve mi smeta a iznutra treperim kao da ću ekplodirati.....nadam se da neće stradati netko nedoužan (kako to obično biva).....jedino što sam na trenutak to zaboravila čitajući viceve kod eurosmijeha, i kada mi stigne neki dobar mail, ili "prošećem" do drugih blogova, ali uvijek se vratim na glavobolju......

ako je to osveta prirode, mislim da joj dobro ide......a vani trenutno se tjeraju mačke i tak zavijaju.....a mene i to nervira........sama sebi idem na k***c.........

no, jučer sam morala biti doma pa sam si odmah i bavila neke stvari koje ne možemo dok radimo, i tak odem ja predati za novu putovnicu....dio smo već sredili prošli tjedan, a sada završnica......samo da vam kažem, kada vam ukradu putovnicu dobijete nagradu i 3 puta više platite novu putovnicu i isto toliko puta morate doći u MUP.......samo na biljege smo dali 540 kn (zajedno), čak sam išla provjeriti na digitron da ne prevarim, jer i meni zvuči grozno..........i onda, naravno, žensko kao žensko, ljuta koliko sam para ostavila, odem još malo pogledati što ima po dućanima i eto ti vraga......da mi i nije muka, sada bi mi sigurno bila kada sam se toga sjetila......ali nisam na sebe, nego nešto za kuću i naravno za moju kćer.....o Bože, koliko sam slaba na nju.......ali kada vidim njezin veseo pogled i tu sreću, ne trebam za sebe ništa......i ne razmišljam, sram me je ali tada stvarno ne razmišljam.......znam da ću sutra nešto smisliti.....budem, mi žene smo sposobne za izvlačenje iz govna......

i tak, toliko od mene, ne mogu niti gledati u taj monitor, imam osjećaj da smi slova trebere a od toga mi je još više zlo.......ali, evo, staviti ću vam nešto što sam pročitala na t-portalu.......dali to izmišljaju, ali mislim da je to čak i istina jer nas stvarno ima svakakvih.........neznam, nekako nisam sklona preljubima......nije da nisam pogledala nekog drugog, nije da mi se nije netko i sviđao, ali znam što mi je najvažnije u životu, dođem doma i presretna sam što imam svoju prekrasnu kćer i muža.....svi oni koji misle da je netko drugi bolji, varaju se, nakon nekog vremena sve to dođe na isto....pa čemu si onda komplicirati život.....kaj ja znam, ja tak razmišljam.........možda sam staromodna......ježi ga, takva sam, možda bedasta ali ponosna jer sam vjerna osobi koju volim i poštujem.............a i voljela bi da mi je i kćer takva.......bila bi jako ponosna na nju....




ovo je taj tekst: pitanja i odgovori.......



Nimfomanka sam i tim se dičim!

Dragi moj Simo!

U velikom sam problemu! Naime, ja sam u braku tek dvije godine, a varam muža od prvog dana našeg braka, i to s njegovim vjenčanim kumom! Počelo je tri dana nakon svatova, kada je muž zbog obiteljskih problema morao otputovati u svoje rodno mjesto. Čim je muž otputovao, iskoristila sam priliku i pozvala kuma. Naravno, bili su to divni dani i noći ludog seksa kakav dotad nikad nisam ni sanjala. Drugi muškarac s kojim sam prevarila svog muža bio je moj šef, a zatim i kolega s posla... I još nekoliko njih.

Iskreno, ja ne biram, kad god se ukaže kakva prilika, poševim se! Pokušala sam se promijeniti, ali bezuspješno! Molim te, pomozi mi, volim svog muža i ne bih mogla zamisliti život bez njega, ali to kao da je jednostavno jače od mene.

Osjećam se kao prljava nimfomanka! Ne mogu kontrolirati svoje seksualne nagone. Razmišljala sam i o tome da potražim stručnu pomoć, ali bojim se da bi to tada sve izišlo na vidjelo jer živimo u maloj sredini.

Lijep pozdrav, očekujem savjet, unaprijed zahvalna!
Mici

Joj, draga moja Mici, hebiga. Ti kanda dolje imaš samoposluživanje, a ne dlakavu mačkicu. Čuj, jes' da nije dobro kad to dolje služi samo za ukras, ali nije loše da ponekad služi i za ukras. Jes' da to nije sapun da se može potrošiti, ali ne moraš dobiti baš svaku spolnu bolest koja je trenutno u điru. Ajd' još da imaš nekog ljubavnika, pa da se s njim tu i tamo taslačiš i bečiš od jada koliko ti je slatko, ali ti podmiruješ pola općine, a druga polovica drka na tebe.

Misliš da ovi šute? Kad se naroljaju k'o svinje, onda se spore s kim si se bolje ševila, kako si s kim stenjala i što si pričala. A onom tvom jadniku se smiju iza leđa. I što sad? Da poševiš i drugu polovicu općine ili da metneš lokot na nju? Odgovor znamo, poševit ćeš drugu polovicu općine jer drugačije ne znaš. Naprosto ne znaš reći ne, jer kad te frajer priupita ili te privuče u neki mračni budžak, ti si već vlažna do koljena, a pete su ti visoko u zraku. I sad ti mene pitaš za pomoć.

Vjerojatno bi mi bilo lakše da te bubnem na brzaka neko da ti dam odgovor. No, dobro. Jesi li ikada čula za naftnu krizu? To ti je kada zbog nekog rata malo nestane nafte, a cijena joj skoči u nebo.

E, tako ti lijepo kupi sebi onaj umjetni pimpek vibrator. On tako fino dirka da si gotova za minutu i pol. Odmah ujutro svrši jedno šest puta, popodne jedno četiri puta i navečer jedno pet puta i tako tri mjeseca. I ne ševi se više sa svima, bolje ti je imati samo muža i ljubavnika, kad ga već moraš varati.

Ali znaj, voljeti nekog znači ponešto i žrtvovati za nekog, jer kad ga izgubiš, bit će kasno. Budi oprezna i dobra, probaj malo razgovarati sa svojom picom. Možda je malo urazumiš. Pusa!




Post je objavljen 08.02.2007. u 13:41 sati.