Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fishgirl

Marketing

sotonizmu se okreću cijele obitelji

- Međugorje im je optimalan prostor jer će se tamo, pogotovu uoči Uskrsa, koncentrirati golema količina mentalne energije koju sotonisti i te kako znaju iskoristiti. U obredima će sudjelovati sotonisti svih dobi. Najmlađi štovatelj vraga ima samo 15 godina, što znači da se sotonističkom opredjeljenju okreću čitave obitelji, krsteći u svjetlu Lucifera i svoju djecu - otkriva Malenski, najprecizniji hrvatski prorok.
Također postoji mogućnost da se i sami sotonisti, koje u Hrvatsku dovodi snažno organiziran ogranak, odnosno Hrvatsko sotonističko bratstvo i sestrinstvo, što iz Varaždina djeluje još od 1977. godine, nakon skupa oglase javnosti.
Slično objašnjenje dobili smo i od najpopularnije zagrebačke okultistice i spiritualistice 33-godišnja Sarah Z., koja se uz pomoć duhova protiv sotonista bori od svoje petnaeste godine.
- Nitko ih neće niti zapaziti budući da su izgledom obični ljudi. Ako budu i radili obrede, za njih se neće znati jer će biti izvedeni u najvećoj tajnosti. No, oni su toliko moćni da im ne trebaju ni obredi, nego djeluju astralno i putem misli - tvrdi Sarah.
Sotonisti, domeće, djeluju prema načelu obrnute konstrukcije. To znači da poput normalnih vjernika ulaze u crkve, no ne mole se Bogu, nego vragu i u sebi ne izgovaraju molitve, nego svoje mantre, a umjesto "Amen" kažu, primjerice, "Abrakadabra".
- Teško je reći bilo što o skupu jer će i sami sotonisti tek dan-dva prije njega odlučiti polazišnu točku. Ipak, postoje indicije da bi ona mogla biti neka od šuma na zagrebačkom jezeru Jarun. Tamo bi vjerojatno, sukladno ceremonijama opisanim u njihovoj bibliji, odnosno "Knjizi prizivanja", počeli obrede s kojima bi nastavili diljem Hrvatske, osobito po obali, sve do 30. travnja - predviđa okultistica Sarah.
Ipak, član tih zajednica, 27-godišnji Josip M. iz Splita, opovrgava viđenja hrvatskih okultista, nazivajući ih "glupim i ispraznim naklapanjima bijednih baba". O dolasku 3000 štovatelja vraga ne želi govoriti.
- Već sam vam rekao da je naš najveći neprijatelj Crkva i da je naš stav dijametralno suprotan njezinu. Dakle, dok se zaglupljeno i pobožno stado klanja svemogućem Bogu, mi to odbacujemo te slavimo onoga koji u izboru i slobodi nudi pravo svjetlo, veličanstvenog Sotonu - nervozno objašnjava sotonist, po struci sociolog i psiholog.


Post je objavljen 08.02.2007. u 12:35 sati.