Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/britnimyalter

Marketing

*izvještaj

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

jel treba kome izvještaj? ma ne treba ni meni ;-) blackoutova ima? nema! ima..ima! mislim Britnessa brez blackoutova nebi šlo! ;-)

daklem..kako bi sandokans reka..bla, bla, bla i udrija me tomato! dobra reklama..al ne danas ;-)

tko je iskoristio koga pravo je pitanje..al ako tko pita - ja sam iskoristila njega! što mi bi? krivite alkohol il dobru guzu il jednostavno potrebu da se maknem i zajebem neš! hehe ;-)
samo se nadam da će biti još prilika.. ;-)

Ujutro sam se probudila - glava balon, bez želje za ičim osim pusti me spavat - sa par propuštenih poziva, poruka..kao da je bomba pala i sad svi ovise o meni i čekaju avion humanitarne pomoći?!? no pa kaj..mogu se i ja malo proveselit! zar ne?

što se tiče novog exa..nisam od onih koji cmolje i od onih koji danas jesu, sutra nisu, prekosutra jesu..davno sam prerasla potrebu da cmoljim i da glumim. navečer dolazi na večeru, čist frendovski i jer bi mog starog strefila kap da zna da je posla nekakvu haj top mesinu a niki živ to ne želi jest (nisam tip od mesa)..

ja ću pokušat danas odspavat malo, navečer nagovorit koku i dalje pit i samo pit i zločesti bit! a kaj sad.. okrenut će se još koji i bit će sve 5!

stanite mi dobro i nemojte ništa raditi što ja nebi radila ;-) jer ipak puštena sam s lanca ..hehe


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 08.02.2007. u 11:08 sati.