Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zaljubljenilud

Marketing

MALO O DETALJIMA

Ej moj narode evo mene opet malo do vas, da ispušem ventiliče moje duše.

-večina nas ovdje pišemo kako smo proveli dane, kako nam je u školi, na poslu, o ljubavi , razno raznim problemima pišemo da olakšamo dušu bar sam ja doša do takvoga zaključka a vjerujem da če te se složit samnom.

-lipo je kad ti netko totalno nepoznat nastoji pomoči savjetom, komentarom ili podrškom u datim trenucima bit uz tebe to je neprocijenjivo a još najbolje kad uz sve to imaš potporu voljene osobe… to čovjeku puno znači.

-eto tako je i meni drago kad mi netko nešto napiše ili kad ja prokomentiram nekome nešto , al postoju situacije kad u svojim problemima čovjek mora bit ograničen ili jednostavno nemože neke stvari kazati pa tako i ja nemogu reči sta sam proživia zadnji 5-6 dana.

- kada je čovjeku teško i nezna šta da radi dođe u situaciju da se preko noči promjeni i svati da više nije onaj stari, u nekim momentima se zapita dal sam ovo ja ili netko drugi, tako sam se i ja promjenija, ja se sada pitam gdje je nestao onaj povučeni dječak koji je kupio u sebi probleme i probleme dok nisam puka al STVARNO PUKA, i odlučija se prominit nabolje sa drukčijim razmišljanjem i u svoj toj promjeni došao sam na ideju da i pišem blog jer je to mojoj djevojci pomagalo u trnucima kad bi se i svadili i kad bi bili neki problemi ona je to dijelila sa vama i tako sam i ja odlučija da provam i mogu vam reči da mi je drago i žao šta ranije nisam ovako nešto počea radit.

- danas sam pročitao komentar da ne pišem detalje pa da je teško komentirat, drago mi je da si to napisala al opet baš u detalje nemogu iči.

U jednom sam komentaru jednoj osobi napisao da je razumim i svačam po pitanju njenog problema u obitelji jer sam prošao vrlo teško razdoblje po pitanj bolesti u obitelji. Ja imam teško bolesne roditelje i stariju sestru…. Mama mi je imala prometnu nesreču kad sam još bio mali i danas još ima velike posljedice svega toga, moj tata koji mi je i prijatelj i brat kojeg nemam, uspio je preživjeti teški srčani infarkt i tu mi je najviše vjera i nada pomogla, zahvalan sam dragome Bogu šta mi je ocu podario još jednu priliku za životom, ali tu nije kraj mukama.
Moj je tata imao ozljedu na radu prije godinu i pol , krivi pokret i pukla mu je čašica koljena i ovih godinu i pol imao je 3 operacije noge i bez značajnih poboljšanja za koljeno . sad ga čeka nova operacija i malo smo svi u strahu jer ako sad nebude kako treba morat če radit transplataciju umjetnoga koljena, koju če trebat platit, to moj tata teško sve podnosi al ima vjere i nada se nečemu boljem da može opet normalno hodati….

I u svemu ovome desi se opet nešto grozno, prije 2 tjedna moja starija seka koja ima 31 god. Doživi moždani udar, sriča u nesriči šta je imala vanjsko krvarenje pa je nije oduzelo skroz, polako se oporavlja iako doktori sumljaju na nešto al nežele nam kazat dok nenapravi neke pretrage i kao šlag na kraju dobije upalu pluča …..


Eto dragi moji u kratkim crtama sam vam kaza u kakvoj situaciji nastojim živit, na normalnoj razini, ali problem koji se desia je neke treče vrste koji moram držat duboko u sebi i nesmin pričat al mogu vam kazat da se sve dobro završilo bez katastrofalnih posljedica, situacija je smirena i samo če rečBože hvala na snazi koju si mi dao i koju mi daješ.

Nadam se da vas nisam upila sa ričima al bar sam neke detalje kaza,,,, sad idem malo učiti jer ču nastojat iduči tjedan položiti 5 malo zajebanih ispitiča budi te mi svi ozdravljeni u čujemo se sutra………….


mahmahmahmahmah


Post je objavljen 07.02.2007. u 21:10 sati.