Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/piccola

Marketing

nisam toliko jaka

Evo trajalo je točno 2 dana. Mislim da sam se glupavo ponijela tj. napisala sam post koji upućuje na to da počinjem novi život ali nažalost, glupo mi je priznati, nije tako. Blesavo je što sam pomislila da ću jednim postom završiti jednu fazu i da će se sve promjeniti, zapravo bila je to djetinjasta ideja.
Naime neznam iz kojeg razloga ali uhvatila me strašna volja za pisanjem posta; i to ni manje, a ni više nego o ženskim glupostima (feministice čekajte s osudama).
Nego pročitala sam u novinam članak o tim gore navedenim glupostima. U članku piše da bi se žene odrekle seksa na 15 mjeseci za ormar pun odjeće...halo koje su to žene, ja znam da ja to nebi napravila!!!! Zašto žene još uvijek ne žele priznati da neprestano misle na seks i da im se gotovo čitav dan vrti oko te misli. Već nam je Freud dokazao da je tako; sve što radimo, radimo radi seksa. Pa bi logično bilo zaključit da žene žele ormar pun odjeće da se mogu lijepo obuči te zavesti nekog kretena i kao šlag na kraju poševiti se!! Pa žene ja vas pitam koga to zavaravamo?! Zar želimo da se po novinama vuku članci tipa " krpice ženama važnije od seksa"... te da se piše da su to poražavajući rezultati, ili da odjeća ne čini čovjeka, da izgleda da prava odjeća može čak zamijeniti muškarca!!! NE HVALA




usput bih se htjela zahvalit svima koji su tugovali zamnom i tome slično, i ispričala bih se što sam malo nepromišljeno htjela prekinut s blogom!!!

Post je objavljen 07.02.2007. u 20:08 sati.