Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/12waterpolo

Marketing

nepoštenje

u subotu smo bili u kinu gledali smo noć u muzeju valjd! bilo je super iako nisi išli svi ljudi za koje sam želio da idu al nema veze nadam se da ću s tim ljudima izvest sve na kraj! i s još jednom osobom do koje mi je stalo ali ne znam kuda ko da su nam odnosi u slijepoj ulici ustvari takvih je osoba više ma nema veze valjda ću sa svima nać zajednički jezik (kao izražajno sretstvo)!
e pa danas je na gradskim bazenima bilo županijsko iz plivanja i podjelili smo 1. mjesto s Jagodom Truhelkom ali oni idu na državno jer su potplatili sudce i kupili im svima pivo ma šalim se nisu ali su imali više prvih mjesta a to se kao gleda ako su bodovi izjednačeni a šta ćeš nemamo sreće u zadnjih tjedan dana baš svi koji plivaju ili su bili bolesni ili su još uvijek kao ja i vanja kojem je danas rođendan pa VANJA SRETAN ROĐENDAN!!!!!!!! al da se vratim plivanju onda je čajo zeznio na leptiru a ja sam se poskliznio na okretu kod leđnog onda je došla štafeta to smo ih ubili al više nije bilo koristi a šta ćeš sretno njima na državnom samo nek ne budu opet 11 od 14 i osramote nam županiju.
e pa već tri dana ne idem u školu prvo je bilo natjecanje iz kemije imo sam 9 od 50 sramota me al test je bio užasno težak a jučer sam bio bolestan a danas to plivanje a iskreno ne da mi se ni još ova dva dana al ću ić malo vidjet ljude užasno mi je dosadno pa a i u subotu idem na skijanje napokon hehehe i tak a me neće bit cijeli tjedan jeeeees! al ono bolje je to što kako se za sad čini neću propustit utakmicu protiv ZPK koje je vrlo važna za prolaz dalje i ne želim ekipu ostavit samu da se muči! al ono loše je što neću bit tu na valentinovo iako nemam curu pa mi taj dan i nije baš jako važan i na svoj rođendan kmeeee al dobro! pošto sam kod kuće i dosadno mi je uzeo sam knjigu joj to zvuči katastrofa ja i knjiga de smjeh! čitam dnevnike kurta cobaina i evo jedan biser koliko moraš bit napušeno-sretan da legneš na prugu staviš si kamenje na prsa i noge i čekaš vlak i vlak ide i citiram "skrene u drugi kolosjek" bolesno! taj čovjek stvarno nije bio normalan ili je bio samo previše napušen! a ništ idem ja napisat ću još jedan post do skijanja bar se nadam a onda me nema jedno tjedan dana pozzzzz!

Post je objavljen 07.02.2007. u 18:13 sati.