Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brain4u

Marketing

Nešto glupo

Za početak želim citirati jednog Japanskog (mislim zen) učitelja:
" Ljudski oblik teško je izboren a lako se gubi. Stvari ovog svijeta kratko traju kao munja na nebu i znajte da je ovaj život kao kap kiše koja pada. Ljepota koja nestaje još pri svom nastanku. Stoga, postavite sebi cilj i koristite svaki dan i svaku noć da biste ga ostvarili. "

Izgleda da je za čovjeka najvažnije da nađe neki cilj u životu koji će mu biti zvijezda sjevernjača.Nešto po čemu će se orijentirati i odrediti daljni kurs svog života.Valjda je bitno da taj cilj bude statičan a ne kao pokretne slike.
Ciljevi nas klinaca s ulice su uvijek isti.Svi mi vodimo isti tužni život u kojem je jedini cilj uništiti se i ostati uništen.ZA drugo ionako nema nade.Taman kad pomislim da stvari idu na bolje nešto naleti i sve se sjebe.Treba se naučiti nositi sa problemima.Ja počinjem učiti ali još me toga čeka.Ali kako da od propalice postanem uzorni građanin kad su svi puni predrasuda.Svi kažu za narkomana da se treba skinut i nać posao ali kad dođeš pitat za posao nitko ti ga neda.
Ja sam se dosta našao u meditaciji.Šta je više prakticiram više mi pomažeVolim i knjige na tu temu.Meditaciju preporučam svima.Mogao bi i koji post posvetiti joj.
Kažu da kad se postavi pitanje treba ga postaviti tako da se direktno dobije potreban odgovor.Ne postavljajte nepotrebna pitanja i ne razbacijte se riječima.To samo zbunjuje.
Na svijetu ionako ima dovoljno sranja...

Post je objavljen 07.02.2007. u 15:31 sati.