Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/panteryca

Marketing

„Izasao pauk ispod kreveta a moja mala zaplakala....Zvrkan cuva malul!.....da,da to mi brat gleda pa ja ujutro blejim u to........i sad mi recite da ne znate tko je Zvrkan? kuČno Čudoviste?....malo stariji crtic kad sam ja imala 7 je bio jako popularan...znaci prije 8 i vise od pol godina.....znate ono....ja sam zvrkana i tvoj sam dobar freeend ja sam zvrkan tvoj plavi čudan freeend...ja dlakava sam si strasan al to je samo Štos.....ja straŠno straŠno volim kad od straha padeŠ na nos....muhahahaah.....bogdaj da ja nisam čista........muuuuuuuuu.....krava.......e da odlucila sam da vise necu ic u pidjami van na dvoriste i u Šlapama jer bi mentalno zdravlje mojih susjeda moglo podivljat......i odlucila sam radti na svojoj Šlampavosti i spretnosti.....i zivcira me kad ljudi misle da ne mogu bit ozbiljna i zrela jer sam Šlampava----e mogu i te kako...kad vidim da je kap prelila casu ili da se blizi tome moja dozrela jabuČica u mom mozgiČu se pali i ja biti jako ozbiljno djevojČe...ali zasto da mi jabuka svijetli kad se mogu zabavljat....
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......znate sam sam doznala ŠTRUMPFETA JE BILA KURVA!!!!!!!!!! A neeeeeeeeee......kme.kme.....jer mali štrumpfici su stalno nastajali i ima jako puno strumpfova a jedna ŠTRUMPFETA!!!! To su mi rekli...ali ja to odbijam prihvatit!!!! Neeeee.... aaaaaaaa.....s koliko se Ta njhi poseXala....muahahaha....a brizna...a neeeeeeeee.....STRUMPFETA JE BIL KURVA!!!!!!! Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......al jos uvijek mi ostaje nada da Timon nije kurveŽ!!! Dobro Pumbbaa je malo jaČi i smrdI jako fiNO pa cisto sumnjam da je on ŽenskaroŠ!!!.......mislim ako ste jedna NENORMALNA osoba necete imat pojam o cemu ja...ali ako ste sasvim normalni kao ja tocno cete znat tko je ŠTRUMPFETA (droca majku joj) i ko su Timon i pumBaa....a ja sad ovako ozbiljno djete idem wan......e da na moju listu smjesnih rijeci osim gaČa i mrkve su i staklena stolica,cicobran,FINO, i najnovija ubeR rijeČ mi je kelj!!!!! Kelj...muahhahha.....jedimo keLJ!!!!!!! Muhahahaha.......to je jedino povrce koje ne volim!!!! Keeeeelj..........keeeeelj.....e a i friteza je jako dobra!!!!

Za KrAj....posveČuJem ovAj post-Sari koja voli perverzne anime...muahahaha
Ivi koje je sama po sebi perverzna
Eli koja voli perverzni pogled i kad mi kaze „aaaaa“
Misku koji zivi za perverziju
Deniju koji je nadasve pristojan i perverzija mu je u krvi...muahahaha
iWani koja ima zbirku porniĆa na mobu
NikY koja ima perverzne misli
merY-aj bit Če jedino normalno stvorenje...koje ima normlane misli ali ima....buaahahahaha *evil laugh* perverzne snove!!!!
Evo ovo je STRUMPFETA KURVA NAPRAVILA OD MENE!!!!! Muhahahahaha...idem ja skakat po krevetu.......dosta mi je deep postova.....uostalom to cete samo nac kod mene kad sam malo i jako puno u bedu isto kao i my pjesmice!!!

Jebala vas STRUMPFETA

Svaka slicnost s stvarnim likovima je slucajna!!!! JA SAM NORMALNA OSOBA!!!!


Upoznajte si mog zaruČnika...SPUZVA BOB SKOCKANI!!!!!......
ponavlja...JA SAM NORMALNA!!!!!!






Post je objavljen 07.02.2007. u 14:19 sati.