Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Violeta Janjik, zvijezda najnovije špijunske sapunice


Žena koja je uvela pokojnog albanskog kuma Lullzima Krasniqia u Ured Predsjednika u Ured Predsjednika, posredovala objavu Šostar striptiz skanadala, poslala anonimku protiv Šostara koja se kao dokument POA-e našla u predstavci Milanke Opačić, i jučer se našla u središtu crnokronične afere. Provalila je u striptiz Princess club naprasno otkazavši ugovore o najmu.

Evo, vidite, i državne institucije štite V. Janjik. Ugovor o zakupu prostora s nama je na deset godina sklopila lani u srpnju temeljem krivotvorenih dokumenata o vlasništvu. Tada ih nismo provjeravali jer se predstavila kao glasnogovornica predsjednika Mesića optužuje Zdeslav Šolta, voditelj poslovanja u Princess clubu. V. Janjik je pak rekla kako ne može davati izjave zbog svoje sigurnosti, ali i istrage koja traje.

IVA PULJIĆ-ŠEGO, Večernji list, 7. veljače 2007.


Je li moguće da se ova žena može tako dugo lažno predstavljati da je glasnogovornica predsjednika zlorabeći instituciju Predsjednika u sumnjive i kriminalne svrhe? Kakave mi to tajne službe imamo da do sada nisu otkrile da Violeta Janjik lažno predstavlja svoju bliskost sa Stipom Mesićem, da ju predsjednik nepozna, da nikad nije bila u njegovu uredu. A moguće da si je ona jako dobra sa Stipom Mesićem, samo što se ponekad stekne krivi dojam o onome što kaže. Tako, umjesto da shvatimo kako je ona Mesićeva glasnogovornica jer prenosi njegove riječi tehnikom face to face, mi smo pomislili da je ona osoba koja daje Predsjednikove izjave za medije.

Kao muški partner Janjikove pojavljuje se Gordan Malić iz Globusa. On je svojedobno prvi izvijestio javnost da je Lullzim Krasniqi posjetio Stjepana Mesića na Pantovčaku. Objavljivanje informacije potaknuto je, navodno od Tomislava Karamarka kojem je slabila moć kod Mesića na račun uspona Željka Bagića.

Sada Malić zagovara da Karamarko postane ministar sigurnosti, a Bagiću ga bliski Nacional optužuje da je za 1000 eura nudio Šostarove (Janjičine) slike Nikici Gabriću, liječniku kojeg je POA obrađivala u svojoj informaciji o napisima u Novom listu o boravištu odbjegloga Ante Gotovine. Eventualni Malićev odgovor u današnjem Globusu morao bi sezati do predsjednika Mesića, a ne vjerujem da će si Nino Pavić to dopustiti.


Post je objavljen 07.02.2007. u 10:07 sati.