Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fergiebiggifan

Marketing

Fergie pjesmom na blogere

Pjevačica Black Eyed Peasa otkrila je novu ovisnost nakon mladosti ispunjene drogama. Uz bend, paralelno radi na solo-karijeri. Ustaje već u 3 ujutro, a to bi preporučila i blogerima.
Black Eyed Peasi sa svakim su albumom sve uspješniji, nagrade se nižu, a turneja im je način života, no njihova pjevačica energična Fergie ne uzima predah. Rad 24/7 je usrećuje, pa je ove godine izbacila i prvi solo-album Dutchess.
"Ne možete samo pretpostaviti uspjeh. Mnogima teško pada rad u studiju, pa pripreme za turneju i medije, ali ja to obožavam. Ponekad ustajem već u 3 ujutro da bih radila."
31-godišnja pjevačica često koristi medije kako bi ukazala na problem narkomanije kroz koju je i sama prošla, te se zahvaljujući radu izvukla.
Kao i u pjesmi Pedestal, Fergie nema dlake na jeziku, te se okomila na rastuću blogersku zajednicu koje smatra besposličarima:
"Kad se sjetim koliko sam teško radila na nečemu, pomislim na te ljude koji sjede za svojim računalima i pitam se čime se oni bave osim što pričaju sranja o drugima?"


Post je objavljen 07.02.2007. u 09:27 sati.