Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wahleah

Marketing

Ah te žene

Žene; što su sve spremne učiniti kad posumnjaju da ih ljubavnik, dečko ili muž vara!? Ili čak bivši ljubavnik, dečko, muž...
U današnjem Metro Expressu piše da je stanovita, kažu poznata, astronautkinja Lisa Nowak 12 sati bez prekida vozila od Hustona do Orlanda na Floridi kako bi se kolegici osvetila za vezu s kolegom Billom s kojim je ona također imala “astronautsku aferu”. Htjela ju je, kaže, preplašiti zanimljivim sadržajem u automobilu: zračnom puškom, nožem, čekićem, rukavicama, vrećama za smeće i detaljnim planom kuće suparnice. Nije lako preplašiti astronautkinje!
Možda ja to gledam s muškog stajališta prema kojem bih, da saznam da me ljubavnica, žena ili cura vara, jednostavno istu ispratio nogom u guzicu u ropotarnicu povijesti. Ali ne, žene ne bi. One bi iz Osijeka “put pod noge” do Dubrovnika, samo da se međusobno počepušaju kao dvije kokoši, jer samo je jedan pijetao u kokošinjcu. Ili taj jedan ima zlatna muda!?
Ne znam; možda se astronautima naruši pojam prostorvremena pa im se ta prostorno-vremenska udaljenost čini sitnicom. Ili je žena jednostavno spremna za Vrapče!?


Post je objavljen 07.02.2007. u 09:12 sati.