Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fergiebiggifan

Marketing

Novi post!!

Bok! Evo novi post. Za pjevačicu grupe Black Eyed Peas, Stacy „Fergie“ Ferguson njen debitantski samostalni album poslije višegodišnje pop karijere pokazao se pogotkom na pravo mjesto koji je potvrdio njen zvjezdani status na suvremenoj glazbenoj sceni.
Sam album rezultat je vrhunske producentske suradnje sa njenim kolegom iz banda will.i.am-om koja je u ovom slučaju izrodila dopadljivo izdanje kao svojevrstan mix različitih stilova – od modernog popa, rapa i reggaea, neopunka te nešto sentimentalnih napjeva iz ne tako davno prohujalih 60-ih .
Sve u svemu na ovom albumu svatko će naći svoj dio kolača što je uz seksi pakiranje same izvođačice koja je konačno izišla iz sjene banda u kojem je os samih početaka imala ulogu seksi slatkice u minjaku koja se ne ističe više no što bi trebalo i više nego dovoljno za prosječno uho.
Same pjesme su i više nego zanimljive za slušanje: od stvarčica u rnb stilu za vruće klupske plesne podije, London bridgea koji je mjesecima doslovce opsjedao Billboardovu top listu te televizijske medije, Mary Jane shoes koja je mješavina reggaea, ska-punka te scata, Clumsy koja odiše raggae stilom sa natruhom popa 60-ih opisujući nespretnosti pri zaljubljivanju, sjajne Fergalicious gdje Fergie veliča svoju brigu za izgled ali ističe kako nije promiskuitetna osoba, pa do balada Big Girls dont cry i Finally.

Sve u svemu album koji će Vam poboljšati raspoloženje jednoga tmurnoga, sivog dana..a vjerojatno i više njih.

Popis pjesama:

-Fergalicious

-Clumsy

-All that I got ( The make up song)

-London bridge

-Pedestal

-Voodoo doll

-Glamorous

-Here I come

-Velvet

-Big girls dont cry

-Mary Jane shoes

-Losing my ground

-Finally

-Get your hands up


Post je objavljen 07.02.2007. u 08:29 sati.