Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/saravanja3

Marketing

rajsferštidl fertajdigator

pa jebemu krdo divljih hefesta, evo se ja sjetio napisat novi post. eto, malo mi je neugodno šta nisam tako dugo pisajo, no evo, sjetija sam se.

eto, znate da je bila jedna blaga pizdarija u vezi optužbi da sam optužen za plagijat. jer naime, koju sam ja pizdariju napravijo: trebalo je za jedan krvavi predmet napisat zadaću. ja je nisam napiso. nije mi se dalo, zakključio sam da bi vrijeme kvalitetnije mogao provoditi gledajući svoj odraz u špiglu, bildajući biceps i.. radnje koje rade narcisoidni ljudi pred špiglom bildajući biceps. i tako ja to nisam napisajo, već sam fino poslo jednom svom nabildanom prijatelju poruku da mi riješi tu zadaću. moj prijatelj, koji neobjašnjivo svakih sat vremena poveća svoju mišićnu masu ne radeći ama baš ništa, mi je poslo zadaću od jedne Dragane Inđić. i tako ja primio zadaću i krenio u preoblikovanje iste. fino sam pazijo da promjenim sve šta je bilo ženskog roda u muški. na par mjesta sam promjenio oblik rečenice, ubacio koju točku, zarez, pa malo razmaka, podebljanja slova... i tako ja sve promjenio, i gledam zadaću, mislim si: ''Josipe, koji si ti zajebant!'' i tako slavodobitno krenuh da uploadiram zadaću preko neta, jer se to tako kod nas radi. i taman da ću je uploadirat, sjetim se da u imenu datoteke od zadaće piše Dragana Inđić! i taman prije nego šta sam stisnio ''upload'' sam trznuo rukom da izbjegnem kobno stiskanje za upload i pri tom činu srušio zid i ubio troje slučajnih prolaznika na koje su pale cigle od srušenog zida jer sam ja, naime, trznuo rukom nabildanom, koja je eto igrom slučaja bila nabildana. i promjenim ja ime datoteke i slavodobitno pošaljem zadaću. ah, bio sam sav ponosan i uzjeban, mislio sam: ''ah, kako sam ih zajebao (pročitati baš zajebao, a ne zajebo)''. tek, dva sata kasnije, nazove ti mene moj nabildani frend i kaže: ''konju jedan, odi na omegu vidi šta si napravio''. ja njemu ''chill man...'' ni ne misleći na nevolje. upalih ja omegu tek ono:

Ne znam zasto smo cijeli semestar govorili o plagijatu, u beskonacnost produzavali rok, a Vi podmečete zadaću od Dragane Inđić pod svoje.
Mislim da cete zajedno snositi posljedice.

isprva sam se izbezumio, pa jebemu zlatno runo na drvetu sa zlatnim jabukama kojeg čuva đin, pa kako je skužila?! tek vidim moju priloženu zadaću. i tada skužih... ovako je izgledao drugi zadatak u mojoj zadaći koju sam poslo:

3. Rastavi svoje ime i prezime po slogovima i odvoji ih srednjom točkom •

Dra•ga•na In•đić

da, reć će mnogi, amateru jedan. i jesam, ja plagijator, koji je isplagijo cijelu srednju školu, dobro, ne cijelu, maltene cijelu, uhvaćen ovako, amaterski. pa jebemu nemar. i ništa, došo ja na slijedeći sat i dobio fino zadatak da napravim kod kuće i ovu zadaću moradoh ponovo napisat. tako sam dobio novi životni moto koji glasi: Isplagijat će se nešta! i kolege me zovu plagi i dragan, ponekad dragana zbog moje duge, bajne kose i često me pitaju jesam li upo u neke nevolje, a ja se smijem i uživam status plagijatora!

eto, dosta o plagijanju, valja reć da sutra napokon idem za Nuštar i VK, i jedva čekam. tamo me jedna već nestrpljivo čeka!

e da, u vezi naslova, izmislio sam ga na šemu ovog zajebanta:

Image Hosted by ImageShack.us

i zato ću napravit popis prijeko potrebnih alatki u svakom kućanstvu:

1. rajsferštidl fertajdigator
2. drehen mašinica poluispitivač
3. gespičkl karburator
4. cincilator
5. gefufna
6. furštedl kobilica
7. Antifriz (ovo nije zajebancija)
8. super krečko

i na kraju, prigodni video:



Post je objavljen 07.02.2007. u 01:36 sati.