Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/friendgirl

Marketing

Eto vidim da si barem napisala ime eto slušaš ono što ti ja kažem. Ja ne kažem da imam mali nos, ali ovo s kromosomima mislim marina onda ne znam što se dogodilo s tvojim kromosomima, tolika dlakavost i ti prištevi pa daj molim te. Kao da si u zadnji ćas izbjegla da postaneš muško.
A kaj molim te bi se dogodilo da se sazna za moj blog. Kao prvo to su govorili da se nesmije pisati u školi blog a za doma ih boli briga, kao drugo ako ja sve promjenim ukljućujući i ime bloga ti ne možeš dokazati da je to moj blog i ne možeš uopće na njega, pa ćeš ispast glupa. I fakat ne znam kaj se dogodilo za blogove.
I da trenutno se obraćam tebi a ne ostalima, Isto tako kao što se ti meni obraćaš jel nemaš kaj drugima da kažeš i da napišeš. Stoga te molim ako ćeš neprestano me posjećivati morat ću promjeniti ime,jel nevolim imati daveže za vratom. I daj malo odrasti (mislim u psihićkom djelu).
Niti sam mislila da buš o nekom drugom od onih koji vas preziru a idu u naš razred da budeš nešto pisala i bolje ti je. Meni nešto govoriš minjake pa nisam niti jednu vidjela od vas u minjaku, a tebe i ne bih htjela vidjeti (valjda me shvaćaš zašto). I daj kaj pišeš po na coolgirl232 da ja biram lijepe rjeći za nju kaj ti briješ kad si ti ćula da sam ja to kap rekla nešto, daj ajde a kaj ti prićaš za samantu ona ne dođe u školu a ti odeš (neću imenovati) kod koga i onda ju izdaš i kažeš da ona nije bolesna nego da ide po gradu, kaj ti s tim plesom kaj si možda ljubomorna zbog tog plesa, a osim toga nisi ni vidjela kao ide pa stoga nemoj izmišljati.
I daj mi reci kaj se dogodilo to s blogom, a samo reci tom nekom pa će se vidjeti i tvoj potpis i tvoji komentare i na mojem i na coolgirl232 blogu smo daj.

Post je objavljen 06.02.2007. u 21:26 sati.